Jetson

Bedste Nvidia Jetson-udviklersæt

Bedste Nvidia Jetson-udviklersæt

Bedste Nvidia Jetson-udviklersæt

  1. NVIDIA Jetson Xavier NX Developer Kit. Jetson Xavier NX-udviklersættet er en enhed med entusiastniveau med en pris på forbrugerniveau. ...
  2. NVIDIA Jetson Nano 4GB Developer Kit. ...
  3. NVIDIA Jetson AGX Xavier Developer Kit (32 GB) ...
  4. NVIDIA Jetson TX2 udviklingssæt. ...
  5. NVIDIA Jetson TK1 udviklingssæt.

  1. Hvad kan jeg gøre med en Nvidia Jetson?
  2. Hvad er Jetson-produkter?
  3. Hvad er Nvidia Jetson TK1?
  4. Er Jetson en nano-mikrocontroller?
  5. Er Jetson Nano 64 bit?
  6. Er Jetson Nano det værd?
  7. Hvad er den bedste Jetson?
  8. Er Jetson en GPU?
  9. Hvilken arkitektur er Jetson Nano?
  10. Hvad betyder Tegra?
  11. Hvor hurtig er Nvidia Jetson Nano?
  12. Kan Jetson Nano køre Windows?
  13. Hvilket operativsystem bruger Jetson Nano?

Hvad kan jeg gøre med en Nvidia Jetson?

Mange udviklere bruger Jetson til at implementere vision og neuralt netbehandling ombord på mobile platforme som autonome robotter, droner, IoT, håndholdt medicinsk udstyr, intelligente køretøjer & dashcams, ect. Andre bruger det til hjemmeautomatisering, smarte apparater (som juniovn), IP-kameraer, lavtydende HTPC / mediecentre, ect.

Hvad er Jetson-produkter?

Hvad er Nvidia Jetson TK1?

NVIDIA Jetson TK1-udviklingssættet er en komplet platform til Tegra K1-indlejrede applikationer. Du vil udnytte kraften fra 192 CUDA-kerner til at udvikle banebrydende løsninger inden for computervision, robotik, medicin, sikkerhed og bilindustrien.

Er Jetson en nano-mikrocontroller?

Nvidia Jetson er en serie af indlejrede computerkort fra Nvidia. Jetson TK1-, TX1- og TX2-modellerne bærer alle en Tegra-processor (eller SoC) fra Nvidia, der integrerer en ARM-arkitektur central processorenhed (CPU). Jetson er et laveffektsystem og er designet til at fremskynde maskinlæringsapplikationer.

Er Jetson Nano 64 bit?

NVIDIA Jetson Nano er et indbygget system-on-modul (SoM) og udviklersæt fra NVIDIA Jetson-familien, inklusive en integreret 128-core Maxwell GPU, quad-core ARM A57 64-bit CPU, 4 GB LPDDR4-hukommelse sammen med understøttelse af MIPI CSI-2 og PCIe Gen2 højhastigheds I / O.

Er Jetson Nano det værd?

Jetson Nano Developer Kit giver en overkommelig, men alligevel kraftfuld måde at begynde at udvikle AI-applikationer på og implementere dem til producentprojekter. ... Men for AI-udviklere, der lige er begyndt, eller hobbyister, der ønsker at lave projekter, der er afhængige af slutning, er Jetson Nano et godt skridt fremad.

Hvad er den bedste Jetson?

Bedste Nvidia Jetson-udviklersæt

  1. NVIDIA Jetson Xavier NX Developer Kit. Jetson Xavier NX-udviklersættet er en enhed på entusiasteniveau med en forbrugerniveau. ...
  2. NVIDIA Jetson Nano 4GB Developer Kit. ...
  3. NVIDIA Jetson AGX Xavier Developer Kit (32 GB) ...
  4. NVIDIA Jetson TX2 udviklingssæt. ...
  5. NVIDIA Jetson TK1 udviklingssæt.

Er Jetson en GPU?

Jetson TX2 er den hurtigste og mest energieffektive integrerede AI-computerenhed. Denne 7.5-watt supercomputer på et modul bringer ægte AI-computing i spidsen.
...
Tekniske specifikationer.

GPU256-core NVIDIA Pascal ™ GPU-arkitektur med 256 NVIDIA CUDA-kerner
Opbevaring32 GB eMMC 5.1
Strøm7.5W / 15W

Hvilken arkitektur er Jetson Nano?

Jetson Nano er en lille, kraftfuld computer til indlejrede applikationer og AI IoT, der leverer kraften fra moderne AI i et $ 99 (1KU +) modul.
...
Tekniske specifikationer.

GPUNVIDIA Maxwell-arkitektur med 128 NVIDIA CUDA®-kerner
CPUQuad-core ARM Cortex-A57 MPCore-processor

Hvad betyder Tegra?

Tegra er et system på en chip (SoC) -serie udviklet af Nvidia til mobile enheder såsom smartphones, personlige digitale assistenter og mobile Internet-enheder. ... Tidlige Tegra SoC'er er designet som effektive multimedieprocessorer, mens nyere modeller understreger spilydelse uden at ofre strømeffektivitet.

Hvor hurtig er Nvidia Jetson Nano?

Jetson Nano systemspecifikationer og software

GPU: 128-kerne NVIDIA Maxwell ™ arkitekturbaseret GPU. CPU: Quad-core ARM® A57. Video: 4K @ 30 fps (H. 264 / H.

Kan Jetson Nano køre Windows?

Windows understøttes ikke officielt på Jetson, så det ser ud til at være tvivlsomt, om funktionaliteten fra disse patches også er inkluderet i Windows-kernen, men i teorien, hvis nogen skulle portere dem (efter L4T-kilderne og TX1 SoC Technical Reference Manual), det kunne være muligt at starte det antager jeg med ...

Hvilket operativsystem bruger Jetson Nano?

Det officielle operativsystem til Jetson Nano er Linux4Tegra, baseret på Ubuntu 18.04. Dette er tilgængeligt via det medfølgende SD-kortbillede, som er designet til at køre NVIDIA-hardware.

Sådan installeres FFmpeg på Ubuntu 18.04
Hvordan downloader og installerer jeg FFmpeg på Ubuntu? Hvor er FFmpeg installeret i Ubuntu? Hvordan bygger jeg FFmpeg i Ubuntu? Hvordan installerer j...
Sådan installeres CouchDB på CentOS 7
Sådan installeres Apache CouchDB på CentOS 7 Trin 1 - Installer EPEL-lager. Trin 2 - Installer Apache CouchDB. Trin 3 - Aktivér Apache CouchDB HTTP-se...
Sådan fjernes Apache velkomst / testside på CentOS 7/8
Deaktivering af Apache-velkomstside For at deaktivere denne side skal vi omdøbe filen / etc / httpd / conf. d / velkommen. conf til noget andet, eller...