Kniv

Blender Knife Tool

Blender Knife Tool
  1. Hvor er knivværktøjet i blenderen?
  2. Hvordan ved jeg, om min kniv er skåret blender?
  3. Hvorfor kaldes det en Stanley-kniv?
  4. Hvordan fylder jeg et hul i en blender?
  5. Hvad er boolsk blender?
  6. Hvordan tilføjer jeg en løkke, der er skåret i en blender?
  7. Hvad gør knivværktøjet i blender?

Hvor er knivværktøjet i blenderen?

Brug af kniv

I værktøjslinjen til venstre skal du klikke på knivikonet - ca. 1/3 af vejen op ad bjælken (fra bunden). Værktøjet initialiseres, og musemarkøren skifter til en knivsprite. Når redigeringstilstand er aktiv, og værktøjslinjeværktøjerne ændres, så de passer, vil knivværktøjet være tilgængeligt.

Hvordan ved jeg, om min kniv er skåret blender?

At opsummere:

  1. LMB: Ved at venstreklikke og trække musemarkøren i 3D-visningen kan du tegne over de kanter, du vil skære. ...
  2. Retur / mellemrum: Når du er færdig med at skære med kniven, skal du trykke på Enter eller mellemrumstasten for at bekræfte dine snit (sidstnævnte er hurtigere, fordi din hånd allerede er tættere på mellemrumstasten end Enter).

Hvorfor kaldes det en Stanley-kniv?

På engelsk, australsk og newzealandske engelsk sammen med hollandsk og østrigsk tysk er en brugskniv ofte brugt i byggebranchen kendt som en Stanley kniv. Dette navn er et generisk varemærke opkaldt efter Stanley Works, en producent af sådanne knive.

Hvordan udfylder jeg et hul i en blender?

Tryk på Alt + F for at udfylde hullet med ny geometri.

Hvad er boolsk blender?

Den boolske modifikator udfører operationer på masker, der ellers er for komplekse til at opnå med så få trin ved at redigere masker manuelt. Den boolske modifikator bruger en af ​​tre boolske operationer, der kan bruges til at skabe et enkelt maske ud af to maskeobjekter: Forskel: Negation.

Hvordan tilføjer jeg en løkke, der er skåret i en blender?

Loop klip og glid

  1. Tryk på Ctrl + R.
  2. Flyt din markør rundt om modellen for at vælge, hvor du vil tilføje den nye sløjfe. En forhåndsvisning vises i lyserødt. Placer derefter din markør oven på en kant, så det registrerer kantens ring og placerer den nye løkke over den ring.
  3. Rul dit rullehjul op og ned for at øge og formindske ...

Hvad gør knivværktøjet i blender?

Knivværktøjet kan bruges til interaktivt at opdele (opskåret) geometri ved at tegne linjer eller lukkede sløjfer for at skabe huller.

Sådan installeres FFmpeg på Ubuntu 20.04?
Hvordan downloader jeg FFmpeg på Ubuntu? Hvor er FFmpeg installeret i Ubuntu? Hvordan bygger jeg FFmpeg i Ubuntu? Hvordan installerer jeg Ffprobe på U...
Konfiguration af Apache-fejl og adgangslogfiler
Hvad er Apache-fejllog? Hvordan finder jeg Apache-fejlloggen? Hvordan ændrer jeg Apache-adgangslogformatet? Hvordan aktiverer jeg Apache-logfiler? Kan...
Installer den nyeste PHP på Ubuntu 20.04
Sådan installeres PHP på Ubuntu 20.04 Trin 1 - Tilføj PHP PPA. Først og fremmest skal du konfigurere lager på dit system. ... Trin 2 - Installer påkræ...