Konsul

Sådan opbevares Terraform-tilstand i Consul KV Store

Sådan opbevares Terraform-tilstand i Consul KV Store

Terraform understøtter lagringstilstand i: Terraform Cloud. HashiCorp konsul.
...
Trin 2: Konfigurer Terraform til at bruge Consul

  1. tf / terraform. tfstate er sti i Consul KV-butikken.
  2. lås - Låser din tilstand for alle operationer, der kunne skrive tilstand.
  3. gzip - Bruges til at komprimere tilstandsdata ved hjælp af gzip.

  1. Hvor er terraform tilstand gemt?
  2. Hvor gemmer konsul nøgleværdien?
  3. Hvad er konsul KV butik?
  4. Er Consul KV krypteret?
  5. Er terraform skub eller træk?
  6. Hvad sker der, når du kører terraformplan?
  7. Hvorfor bruges konsul?
  8. Hvordan fungerer HashiCorp Consul?
  9. Hvad er konsulklient?
  10. Hvordan får jeg data fra Consul?
  11. Hvordan installerer du en konsul?
  12. Hvordan får du adgang til konsul-UI?

Hvor er terraform tilstand gemt?

Denne tilstand gemmes som standard i en lokal fil med navnet "terraform. tfstate ", men det kan også gemmes eksternt, hvilket fungerer bedre i et teammiljø.

Hvor gemmer konsul nøgleværdi?

Consul KV-datalageret er placeret på serverne, men kan tilgås af enhver agent (klient eller server). Den indbyggede RPC-funktionalitet giver klienter mulighed for at videresende anmodninger til servere, herunder nøgle / værdi læser og skriver.

Hvad er konsul KV butik?

/ Kv-slutpunkterne får adgang til Consuls enkle nøgle- / værdilager, hvilket er nyttigt til lagring af servicekonfiguration eller andre metadata. ... Værdier i KV-butikken kan ikke være større end 512 kb.

Er Consul KV krypteret?

Konsulagenten understøtter kryptering af al sin netværkstrafik. Den nøjagtige metode til kryptering er beskrevet på siden med krypteringsinterner.

Er terraform skub eller træk?

Terraform-tilstandskommandoen bruges til manuelt at uploade en lokal statsfil til fjerntilstand.

Hvad sker der, når du kører terraformplan?

Terraform plan-kommandoen bruges til at oprette en eksekveringsplan. Terraform udfører en opdatering, medmindre det er eksplicit deaktiveret, og bestemmer derefter, hvilke handlinger der er nødvendige for at opnå den ønskede tilstand, der er angivet i konfigurationsfilerne.

Hvorfor bruges konsul?

Consul er en servicemesh-løsning, der giver et komplet kontrolplan med serviceopdagelses-, konfigurations- og segmenteringsfunktionalitet. Hver af disse funktioner kan bruges individuelt efter behov, eller de kan bruges sammen til at opbygge et fuldt servicenetværk.

Hvordan fungerer HashiCorp Consul?

HashiCorp Consul er et open source-værktøj, der løser disse nye kompleksiteter ved at levere serviceopdagelse, sundhedskontrol, belastningsafbalancering, en servicegraf, gensidig TLS-identitetshåndhævelse og en konfigurationsnøgleværdilager. Disse funktioner gør Consul til et ideelt kontrolplan for et servicenet.

Hvad er konsulklient?

Consul er et distribueret, meget tilgængeligt, datacenter-bevidst, service-opdagelses- og konfigurationssystem. Det kan bruges til at præsentere tjenester og noder i en fleksibel og kraftfuld grænseflade, der gør det muligt for klienter altid at have et opdateret overblik over den infrastruktur, de er en del af.

Hvordan får jeg data fra Consul?

»Konsul KV Get. Kv get-kommandoen bruges til at hente værdien fra Consuls KV-butik ved det givne nøglenavn. Hvis der ikke findes nogen nøgle med dette navn, returneres en fejl. Hvis der findes en nøgle med det navn, men ikke har nogen data, returneres intet.

Hvordan installerer du en konsul?

For at installere Consul skal du finde den passende pakke til dit system og downloade den. Konsul er pakket som et zip-arkiv. Efter download af Consul skal du pakke pakken ud. Konsul kører som en enkelt binær med navnet konsul .

Hvordan får du adgang til konsul-UI?

Hvis du har en lokal udviklingsagent, startet med konsulagent -dev, kan du åbne et browservindue og navigere til brugergrænsefladen, som er tilgængelig på / ui-stien i samme port som HTTP API (port 8500).

Sådan installeres FFmpeg på Fedora 32/31/30
Der er to trin til installation af FFmpeg på Fedora. Trin 1 Konfigurer RPMfusion Yum Repository. FFmpeg-pakker er tilgængelige i RPMfusion-arkivet. .....
Sådan installeres Apache Subversion på Ubuntu 18.04 LTS
Sådan installeres Apache Subversion på Ubuntu 18.04 Forudsætninger. En frisk Ubuntu 18.04 VPS på Atlanterhavet.Net Cloud Platform. ... Trin 1 - Opret ...
(Løst) add-apt-repository kommando ikke fundet - Ubuntu
Hvordan løser jeg apt repository-kommando ikke fundet? Hvor er add-APT-repository? Hvordan installerer jeg en apt i Ubuntu? Hvordan fungerer add-APT-r...