Laravel

Laravel Horizon Tutorial

Laravel Horizon Tutorial
  1. Hvad bruges laravelhorisont til?
  2. Hvad er laravelhorisont?
  3. Er laravel horisont fri?
  4. Hvordan overvåger jeg job i laravel?
  5. Hvorfor laravel er den bedste ramme?
  6. Hvad er Nova laravel?
  7. Er laravel asynkron?
  8. Hvad er job i laravel?
  9. Hvad er spejder i laravel?
  10. Hvad er laravelteleskop?
  11. Hvordan dræber jeg et job i laravel?
  12. Hvorfor Redis bruges i laravel?
  13. Hvordan kører jeg et job i laravel?

Hvad bruges laravelhorisont til?

Laravel Horizon giver et smukt dashboard og kodedrevet konfiguration til dine Laravel-drevne Redis-køer. Horizon giver dig mulighed for nemt at overvåge nøglemålinger i dit køsystem såsom jobgennemstrømning, runtime og jobfejl.

Hvad er laravelhorisont?

Laravel Horizon er software til "at overbelaste dine køer med et smukt instrumentbræt og kodedrevet konfiguration.” ... Laravel Horizon er designet til at gøre det let at overvåge dine køer fra en webgrænseflade og modtage underretninger, når ting går galt.

Er laravel horisont fri?

Ud over et splinternyt, kodebaseret konfigurationssystem er Horizon et virkelig smukt dashboard-brugergrænseflade, og det er helt åben kilde og gratis for hele Laravel-samfundet.

Hvordan overvåger jeg job i laravel?

For at overvåge et job skal du blot tilføje romanzipp \ QueueMonitor \ Traits \ IsMonitored Trait. Vigtig! Du skal implementere grænsefladen Illuminate \ Contracts \ Queue \ ShouldQueue til din jobklasse. Ellers sender Laravel ikke begivenheder, der indeholder statusoplysninger til overvågning af jobbet.

Hvorfor laravel er den bedste ramme?

Den første og bedste fordel ved at bruge Laravel-rammen er, at den følger - Model-, visnings- og controllerbaseret arkitektonisk mønster, og det har en udtryksfuld smuk syntaks, der gør det objektorienteret. Laravel leverer en out-of-the-box-konfiguration til godkendelses- og autorisationssystemet.

Hvad er Nova laravel?

Laravel Nova er et smukt administrationsdashboard til Laravel-applikationer. Det primære træk ved Nova er evnen til at administrere dine underliggende databaseposter ved hjælp af Eloquent. Nova opnår dette ved at give dig mulighed for at definere en Nova "ressource", der svarer til hver veltalende model i din applikation.

Er laravel asynkron?

Generelt er Laravel og php in ikke asynkron, nej (Selvom PHP kan bruges asynkront i disse dage, se på reactPHP og PHP-PM.)

Hvad er job i laravel?

laravel kø job laravel-kø laravel-job. Det, jeg forstår, er at beskæftige sig med Laravel-køen er opgaven, der holdes i køen, der skal udføres efter hinanden.

Hvad er spejder i laravel?

Introduktion. Laravel Scout giver en enkel driverbaseret løsning til at føje fuldtekstsøgning til dine Eloquent-modeller. Ved hjælp af modelobservatører holder Scout automatisk dine søgeindeks synkroniseret med dine Eloquent-poster.

Hvad er laravelteleskop?

Laravel Telescope er en elegant debug-assistent til Laravel-rammen. Teleskop giver indsigt i de anmodninger, der kommer ind i din applikation, undtagelser, logindgange, databaseforespørgsler, job i kø, mail, notifikationer, cache-operationer, planlagte opgaver, variable dumping og mere.

Hvordan dræber jeg et job i laravel?

Sig, at vi kører denne kommando ved hjælp af php artisan my-worker, og vi vil stoppe den, der er to almindelige måder at gøre det på:

  1. CTRL + C på terminalen - Dette sender et afbrydesignal (SIGINT) til processen.
  2. Kør kill [proces-id] - Dette sender et termineringssignal (SIGTERM) til processen.

Hvorfor Redis bruges i laravel?

Redis er et datastrukturprojekt i hukommelsen, der implementerer en distribueret nøgleværdidatabase i hukommelsen, og brug af det med en ramme som Laravel til at gemme data, der for det meste læses og ikke ændres flere gange, kan øge hastigheden betydeligt af hentning af data sammenlignet med en struktureret database som Mysql.

Hvordan kører jeg et job i laravel?

3 nemme trin til implementering af Laravel-kø

  1. Trin 1: Konfigurer køen. Laravel tillader faciliteten at konfigurere køer med flere drivere som database, Beanstalkd, Redis, Amazon, IronMQ osv. ...
  2. Trin 2: Opret en e-mail-skabelon og mailbar. For at oprette mailbar skal du bruge kommandoen "make: mail" med et klassenavn, der kan sendes. ...
  3. Trin 3: Test.

Sådan installeres FFmpeg på Ubuntu 18.04
Hvordan downloader og installerer jeg FFmpeg på Ubuntu? Hvor er FFmpeg installeret i Ubuntu? Hvordan bygger jeg FFmpeg i Ubuntu? Hvordan installerer j...
Sådan starter du, stopper eller genstarter Apache
Debian / Ubuntu Linux Specifikke kommandoer til Start / Stop / Genstart Apache Genstart Apache 2 webserver, indtast # / etc / init.d / apache2 genstar...
Sådan installeres PHP 7.4, 7.3
Sådan installeres PHP 7.4 på Kali Linux? Er PHP 7.4 stabile? Sådan installeres PHP 7.2 på Kali Linux? Er PHP 7.4 bagudkompatible? Hvordan installerer ...