Rækkevidde

Python xrange vs. rækkevidde

Python xrange vs. rækkevidde

Hvis du vil skrive kode, der kører på både Python 2 og Python 3, skal du bruge rækkevidde (), da xrange-funktionen er udfaset i Python 3. rækkevidde () er hurtigere, hvis den gentages over den samme sekvens flere gange. xrange () skal rekonstruere heltalsobjektet hver gang, men interval () har reelle heltalobjekter.

  1. Hvad er forskellen mellem Xrange og rækkevidde i Python?
  2. Hvad er brugen af ​​Xrange i Python?
  3. Er Xrange en generator Python?
  4. Hvordan bruger du rækkevidde i Python 3?
  5. Hvad er rækkevidde og Xrange?
  6. Hvordan opretter du et interval i Python?
  7. Hvordan defineres Xrange?
  8. Hvad er lambda-funktion i Python?
  9. Hvad er Lambda i Python Hvorfor bruges det?
  10. Hvad er selv i Python?
  11. Hvad er iterator i python?
  12. Hvad er brugen af ​​funktionen HELP () og dir () i Python?

Hvad er forskellen mellem Xrange og rækkevidde i Python?

Forskellen mellem xrange og rækkevidde i Python

Den eneste forskel er, at området returnerer et Python-listeobjekt, og xrange returnerer et xrange-objekt. ... Det betyder, at xrange faktisk ikke genererer en statisk liste ved kørselstid som rækkevidde. Det skaber værdierne, efterhånden som du har brug for dem med en speciel teknik, der kaldes at give efter.

Hvad er brugen af ​​Xrange i Python?

Funktionen xrange () i Python bruges til at generere en sekvens af tal, der ligner rækkevidden () -funktionen. Imidlertid bruges xrange () kun i Python 2. x mens rækkevidde () bruges i Python 3. x.

Er Xrange en generator Python?

Da jeg ikke kan se det berørt i de andre svar i øjeblikket, er årsagen til, at xrange ikke er en generator, men dens egen type objekt er, at den understøtter specielle metoder til at efterligne et interval . En generator er en Python-konstruktion, der hjælper dig med nemt at oprette iteratorer.

Hvordan bruger du rækkevidde i Python 3?

rækkevidde () tager hovedsageligt tre argumenter. stop: heltal, inden hvilken rækkefølgen af ​​heltal skal returneres. Rækken af ​​heltal slutter ved stop - 1.
...
Der er tre måder, du kan ringe til rækkevidde ():

  1. rækkevidde (stop) tager et argument.
  2. rækkevidde (start, stop) tager to argumenter.
  3. rækkevidde (start, stop, trin) tager tre argumenter.

Hvad er rækkevidde og Xrange?

interval () og xrange () er to funktioner, der kan bruges til at gentage et bestemt antal gange for sløjfer i Python. I Python 3 er der ingen xrange, men rækkefunktionen opfører sig som xrange i Python 2. Hvis du vil skrive kode, der kører på både Python 2 og Python 3, skal du bruge rækkevidde ().

Hvordan opretter du et interval i Python?

  1. Videregiv start- og stopværdier til område () For eksempel interval (0, 6) . Her starter = 0 og stop = 6 . ...
  2. Giv trinværdien til området () Trinet Angiv stigningen. For eksempel rækkevidde (0, 6, 2) . ...
  3. Brug for loop til at få adgang til hvert nummer. Brug for loop til at gentage og få adgang til en række af tal, der returneres af et interval () .

Hvordan defineres Xrange?

x, xrange bruges til at returnere en generator, mens rækkevidde bruges til at returnere en liste. x, xrange er blevet fjernet, og området returnerer en generator ligesom xrange i python 2.

Hvad er lambda-funktion i Python?

I Python er en lambda-funktion en enkeltlinjefunktion, der er erklæret uden navn, som kan have et vilkårligt antal argumenter, men den kan kun have et udtryk. En sådan funktion er i stand til at opføre sig på samme måde som en almindelig funktion, der er erklæret ved hjælp af Pythons def-nøgleord.

Hvad er Lambda i Python Hvorfor bruges det?

Vi bruger lambdafunktioner, når vi har brug for en navnløs funktion i en kort periode. I Python bruger vi det generelt som et argument til en højere ordensfunktion (en funktion, der tager andre funktioner som argumenter). Lambda-funktioner bruges sammen med indbyggede funktioner som filter (), kort () osv.

Hvad er selv i Python?

selv repræsenterer forekomsten af ​​klassen. Ved at bruge "selv" nøgleordet kan vi få adgang til klassens attributter og metoder i python.

Hvad er iterator i python?

En iterator er et objekt, der kan gentages, hvilket betyder at du kan krydse alle værdier. ... I Python er en iterator teknisk set et objekt, der implementerer iteratorprotokollen, som består af metoderne __iter __ () og __next __ () .

Hvad er brugen af ​​funktionen HELP () og dir () i Python?

Hjælp () og dir () er de to funktioner, der kan nås fra pythontolken. ... Det kaldes også indbygget python-hjælpesystem. Denne metode fungerer til korrelativ brug. Denne funktion returnerer den hjælp, der er knyttet til pythonmodulet, objektet og metoden, men hvis det kaldes med det tilgængelige argument.

Sådan installeres CouchDB på CentOS 7
Sådan installeres Apache CouchDB på CentOS 7 Trin 1 - Installer EPEL-lager. Trin 2 - Installer Apache CouchDB. Trin 3 - Aktivér Apache CouchDB HTTP-se...
Sådan konfigureres Apache-websideautentificering på Ubuntu / Debian
Hvordan aktiverer jeg godkendelse i Apache? Hvad er den foretrukne måde at godkende Apache på? Hvordan beskytter jeg en Apache-side med adgangskode? H...
Sådan installeres og konfigureres Apache-webserver på Ubuntu
Sådan installeres Apache på Ubuntu Trin 1 Installer Apache. For at installere Apache-pakken på Ubuntu skal du bruge kommandoen sudo apt-get install ap...