Scala

scala sdk intellij

scala sdk intellij
  1. Hvordan får jeg Scala SDK i IntelliJ?
  2. Hvordan tilføjer jeg Scala-support til IntelliJ?
  3. Hvordan kører jeg Scala i IntelliJ?
  4. Hvor er Scala-versionen i IntelliJ?
  5. Hvordan kender jeg min Scala-version?
  6. Er Scala IDE død?
  7. Hvad er den seneste version af Scala?
  8. Leveres Scala med IntelliJ?
  9. Hvordan kører jeg et Scala-program?
  10. Hvad er Scala build-værktøj?
  11. Hvordan fungerer IntelliJ build?
  12. Hvordan skriver du Hello World i Scala?

Hvordan får jeg Scala SDK i IntelliJ?

Oprettelse af projektet

  1. Åbn IntelliJ, og klik på File => Ny => Projekt.
  2. På Scala til venstre skal du vælge Scala. ...
  3. Navngiv projektet HelloWorld.
  4. Forudsat at dette er første gang du opretter et Scala-projekt med IntelliJ, skal du installere en Scala SDK. ...
  5. Vælg det højeste versionsnummer (e.g. 2.13.

Hvordan tilføjer jeg Scala-support til IntelliJ?

For at installere Scala-plugin skal du trykke på Ctrl + Alt + S, åbne siden Plugins, gennemse arkiver for at finde Scala-pluginet, klikke på Installer og genstart IntelliJ IDEA. Nu kan du med succes tjekke ud fra VCS, oprette eller importere Scala-projekter.

Hvordan kører jeg Scala i IntelliJ?

Kør en Scala-applikation via Intellij IDEA

  1. Opret eller importer et Scala-projekt, som du normalt ville oprette eller importere ethvert andet projekt i IntelliJ IDEA.
  2. Åbn din applikation i editoren.
  3. Tryk på Shift + F10 for at udføre applikationen. Alternativt kan du i venstre side af editoren klikke på. ikon og vælg Kør 'navn'.

Hvor er Scala-versionen i IntelliJ?

BTW, hvis du vil finde ud af det i IntelliJ, skal du blot klikke på en eller anden klassedel i Scala-biblioteket, det tager dig til definitionen. Se på brødkrummen under menulinjen. Det viser dig, hvilken fil den fandt den, filnavnet inkluderer versionsnummeret.

Hvordan kender jeg min Scala-version?

For at kontrollere skal du åbne terminalen og skrive: java -version (Sørg for, at du har version 1.8 eller 11.) (Hvis du ikke har det installeret, skal du downloade Java fra Oracle Java 8, Oracle Java 11 eller AdoptOpenJDK 8/11. Se JDK-kompatibilitet for detaljer om Scala / Java-kompatibilitet.

Er Scala IDE død?

Scala IDE opretholdes stadig, selvom tempoet i nye funktioner er aftaget. Når det er sagt, er support til Play2 lige kommet.

Hvad er den seneste version af Scala?

Andre udgivelser

Leveres Scala med IntelliJ?

Som standard leveres IntelliJ IDEA ikke med Scala-funktioner. Scala Plugin tilføjer Scala-funktioner betyder, at vi kan oprette Scala / Play-projekter, vi kan oprette Scala-applikationer, Scala-regneark og mere.

Hvordan kører jeg et Scala-program?

Udførelse af Scala-kode som et script

En anden måde at udføre Scala-kode på er at skrive den i en tekstfil og gemme den med et navn, der slutter med “. scala ”. Vi kan derefter udføre denne kode ved at skrive "scala filnavn". For eksempel kan vi oprette en fil ved navn hej.

Hvad er Scala build-værktøj?

sbt er et open source-byggeværktøj til Scala- og Java-projekter, der ligner Apache's Maven og Ant. Dets hovedfunktioner er: Native support til kompilering af Scala-kode og integration med mange Scala-testrammer. Kontinuerlig kompilering, test og implementering.

Hvordan fungerer IntelliJ build?

IntelliJ IDEA kompilering og byggeproces kompilerer kildefiler og samler eksterne biblioteker, egenskabsfiler og konfigurationer for at producere en levende applikation. ... Du kan kompilere en enkelt fil, bruge den inkrementelle build til et modul eller et projekt og genopbygge et projekt fra bunden.

Hvordan skriver du Hello World i Scala?

"Hej verden!”Program

Som et første eksempel bruger vi standarden ”Hej verden!”Program til at demonstrere brugen af ​​Scala-værktøjerne uden at vide for meget om sproget. objekt HelloWorld def main (args: Array [String]): Unit = println ("Hello, world!")

Installer KVM på Ubuntu 20.04
Sådan installeres KVM på Ubuntu 20.04 Trin 1 Tjek support til virtualisering i Ubuntu. Før vi installerer KVM på Ubuntu, skal vi først kontrollere, om...
Installation og konfiguration af Wazuh Server på CentOS 7
Hvordan opretter jeg Wazuh? Hvordan installerer og konfigurerer jeg ElasticSearch på CentOS 7? Sådan installeres og konfigureres Filebeat på CentOS 7?...
Installer node.js 10,12 LTS på Ubuntu 19.04/18.04/16.04
Hvordan installerer jeg node 10 på Ubuntu? Sådan installeres Nodejs 12 på Linux? Hvordan installerer jeg den nyeste version af node JS i Ubuntu? Hvord...