Hash

Brug af hash-funktioner i PHP

Brug af hash-funktioner i PHP

En måde at kryptere er at bruge hash-funktionen. Der findes mange indbyggede hash-funktioner i PHP til at kryptere dataene. Det krypterer dataene uden at ændre deres oprindelige betydning. Nogle almindeligt anvendte hash-funktioner i PHP er md5 (), sha1 () og hash ().

  1. Hvorfor bruger vi hashing-funktion i PHP?
  2. Hvad er hash-funktion i PHP?
  3. Hvad bruges hashes til?
  4. Hvor bruges hash-funktion?
  5. Er PHP-hash sikkert?
  6. Hvordan hash jeg en streng i PHP?
  7. Sådan får du adgang til PHP-filer?
  8. Hvad er sha256 hash i PHP?
  9. Hvad er sha256 PHP?
  10. Hvad er fordelene ved hashing?
  11. Hvordan fungerer hash-funktioner?
  12. Hvad er de typer hashing?

Hvorfor bruger vi hashing-funktion i PHP?

Hashing-funktion i PHP er en speciel foruddefineret metode og bruges til at indikere en streng i form af en bestemt værdi målt fra strengens tegn. Det er populært for dets anvendelse som en krypteringsalgoritme og som en indeksværdirepræsentation for elementer i databasen.

Hvad er hash-funktion i PHP?

Funktionen hash () returnerer en hash-værdi for de givne data baseret på algoritmen som (md5, sha256). Returværdien er en streng med hexits (hexadecimale værdier).

Hvad bruges hashes til?

Hashing er en envejsfunktion, hvor data kortlægges til en fast længde. Hashing bruges primært til godkendelse. Saltning er et yderligere trin under hashing, typisk set i tilknytning til hashede adgangskoder, der tilføjer en ekstra værdi til slutningen af ​​adgangskoden, der ændrer den producerede hash-værdi.

Hvor bruges hash-funktion?

Hash-funktioner bruges i forbindelse med Hash-tabel til at gemme og hente dataelementer eller dataposter. Hash-funktionen oversætter nøglen, der er knyttet til hvert nulpunkt eller post, til en hash-kode, der bruges til at indeksere hash-tabellen.

Er PHP-hash sikkert?

Jo mere beregningsmæssigt dyrt hashingalgoritmen er, jo længere tid tager det at tøve dens output. PHP leverer en indbygget adgangskodeshash-API, der sikkert håndterer både hashing og verificering af adgangskoder på en sikker måde. En anden mulighed er crypt () -funktionen, som understøtter flere hashingalgoritmer.

Hvordan hash jeg en streng i PHP?

Se også ¶

  1. hash_file () - Generer en hash-værdi ved hjælp af indholdet af en given fil.
  2. hash_hmac () - Generer en indtastet hash-værdi ved hjælp af HMAC-metoden.
  3. hash_init () - Initialiser en inkrementel hashing-kontekst.
  4. md5 () - Beregn md5-hash for en streng.
  5. sha1 () - Beregn sha1-hash for en streng.

Sådan får du adgang til PHP-filer?

Hvis du installerede en webserver på din computer, kan du normalt få adgang til roden til dens webmappe ved at skrive http: // localhost i webbrowseren. Så hvis du placerede en fil kaldet hej. php inde i sin webmappe, kan du køre den fil ved at ringe til http: // localhost / hej.php.

Hvad er sha256 hash i PHP?

php $ password = hash ("sha256", $ password); PHP tilbyder den indbyggede funktion hash () . Det første argument for funktionen er algoritmens navn (du kan videregive algoritmnavne som sha256, sha512, md5, sha1 og mange andre). Det andet argument er den streng, der vil blive hash. Resultatet, det returnerer, er den hashede streng.

Hvad er sha256 PHP?

string sha256 (string $ str) Beregner sha256-hash af str ved hjælp af US Secure Hash Algorithm 2 (256 bit) og returnerer den hash.

Hvad er fordelene ved hashing?

Fordele ved Hashing

Den største fordel ved hash-tabeller i forhold til andre datastrukturer er hastighed . Adgangstid for et element er i gennemsnit O (1), derfor kan opslag udføres meget hurtigt. Hash-tabeller er særligt effektive, når det maksimale antal poster kan forudsiges på forhånd.

Hvordan fungerer hash-funktioner?

En hash-funktion er en matematisk funktion, der konverterer en inputværdi til en komprimeret numerisk værdi - en hash- eller hashværdi. Dybest set er det en behandlingsenhed, der optager data med vilkårlig længde og giver dig output af en fast længde - hashværdien.

Hvad er de typer hashing?

Der er flere typer hashingalgoritmer, men de mest almindelige er Message Digest 5 (MD5) og Secure Hashing Algorithm (SHA) 1 og 2. Den mindste ændring i dataene vil resultere i en dramatisk forskel i de resulterende hash-værdier.

Sådan sikres specifik URL i Apache
Sådan sikres specifik URL i Apache-opsætning IP-baseret begrænsning af specifik URL. Rediger først konfigurationsfilen for apache, og tilføj nedenståe...
Sådan installeres og konfigureres Apache-webserver på Ubuntu
Sådan installeres Apache på Ubuntu Trin 1 Installer Apache. For at installere Apache-pakken på Ubuntu skal du bruge kommandoen sudo apt-get install ap...
Installer KVM på Ubuntu 20.04
Sådan installeres KVM på Ubuntu 20.04 Trin 1 Tjek support til virtualisering i Ubuntu. Før vi installerer KVM på Ubuntu, skal vi først kontrollere, om...