Vrchat

VRChat til Linux

VRChat til Linux
  1. Kan VRChat afspilles på Linux?
  2. Hvordan downloader jeg VRChat på Linux?
  3. Fungerer VR på Linux?
  4. Hvad er VRChat kompatibel med?
  5. Hvor mange kerner bruger VRChat?
  6. Hvordan fungerer dampspil?
  7. Hvordan bruger jeg VRChat på Mac?
  8. Kan Oculus køre på Linux?
  9. Er Steam VR kompatibel med Linux?
  10. Er Oculus kompatibel med Linux?
  11. Kan du bevæge dine arme i VRChat uden VR?
  12. Kan du spille VRChat på telefonen?
  13. Koster VRChat penge?

Kan VRChat afspilles på Linux?

VR Chat fungerer på Linux, men kun med Steams "Steam Play" -funktion. For at få adgang til denne funktion skal du installere Linux-versionen af ​​Steam-klienten.

Hvordan downloader jeg VRChat på Linux?

Følg nedenstående trin for at installere VRChat på Linux:

  1. Download den nyeste Vulkan-driver (vi vil anbefale DXVK) og den seneste MESA-version (grafikkort) til det kort, du bruger - NVIDIA eller AMD.
  2. Installer Steam gennem Winetricks (et hjælpeskript, der hjælper med at downloade og installere runtime-biblioteker).

Fungerer VR på Linux?

På Linux skal du i praksis for at bruge VR (efter at du har tilsluttet alle enheder) gennem Steam og installere SteamVR-værktøjet. For at bruge hvad som helst i VR har du en række måder: Du kan klikke på PLAY i SteamVR-applikationen. ... Opkald til et spil, der har VR-support via “Afspil” -knappen på Steam.

Hvad er VRChat kompatibel med?

VRChat er en populær og gratis multiplayer online oplevelse. Som du måske gætter ud fra navnet, er det kompatibelt med HTC Vive og Oculus Rift virtual reality-headset. Men alle kan spille, selvom du ikke har det hovedbeklædning - det er tilgængeligt på din computer via Steam eller VRChat-webstedet.

Hvor mange kerner bruger VRChat?

VRChat er ekstremt afhængig af en enkelt CPU-kerne. Og jeg har lyst til, at VRChat-udviklere har gjort ting for at gøre det endnu mere intensivt på den eneste kerne. Intel er den bedste mulighed for VRChat.

Hvordan fungerer dampspil?

Hvis du har den nyeste Steam-klient, kan du kopiere et link til Remote Play Together og sende det til enhver ven på enhver enhed. Så længe de har adgang til Steam Link-appen, kan de få adgang til spillet. Dette betyder, at dine venner også kan spille på Android-telefoner, iPhones, iPads, Apple TV og på Raspberry Pi.

Hvordan bruger jeg VRChat på Mac?

Sådan får du VRChat på Mac

  1. Tilmeld dig GeForce Now til Mac. ...
  2. Vælg det første resultat, der kommer op for at gå til GeForce Now-siden:
  3. Klik på Anmod om betaadgang for at tilmelde dig. ...
  4. Når du modtager beta-invitationen, skal du starte GeForce Now og derefter logge ind på din Steam-konto.
  5. I Steam-butikken skal du søge efter VRChat.
  6. Download VRChat-appen til din Mac.

Kan Oculus køre på Linux?

Oculus Rift er en virtual reality-hovedmonteret skærm udviklet af Oculus. Denne artikel dækker opsætning af den officielle Oculus Rift SDK på Linux, som kun understøtter DK1 og DK2 (men ikke CV1). Hvis du vil bruge din Oculus Rift CV1 på Linux, skal du bruge OpenHMD i stedet.

Er Steam VR kompatibel med Linux?

Tilslut dit VR-headset

Steam er installeret på Linux, og du er logget ind. ... Bemærk, at Steam VR kun understøtter et par typer VR-headset. For at udnytte Steam VR fuldt ud skal du sikre dig, at du har en HTC Vive, HTC Vive Pro eller et ventilindeks.

Er Oculus kompatibel med Linux?

Oculus Rift er en virtual reality-hovedmonteret skærm udviklet af Oculus. Denne artikel dækker opsætning af den officielle Oculus Rift SDK på Linux, som kun understøtter DK1 og DK2 (men ikke CV1). Hvis du vil bruge din Oculus Rift CV1 på Linux, skal du bruge OpenHMD i stedet.

Kan du bevæge dine arme i VRChat uden VR?

VRChat er også i stand til at køre i desktop-tilstand uden et VR-headset, der styres med enten en mus og et tastatur eller en gamepad. Noget indhold har begrænsninger i desktop-tilstand, såsom manglende evne til frit at bevæge en avatars lemmer eller udføre interaktioner, der kræver mere end en hånd.

Kan du spille VRChat på telefonen?

Den seneste version af iVRy (1.08) er testet og bekræftet til at arbejde med VRChat, så du kan bruge din iPhone eller Android-enhed som et VR-headset til at se VRChat i "VR" -tilstand.

Koster VRChat penge?

VRChat er et gratis spil-multiplayer-virtual reality-socialspil. Spillere kan udforske en række virtuelle verdener ved hjælp af tilpassede avatarer i spillet.

Sådan installeres FFmpeg på Debian 9 (Stretch)
Følgende trin beskriver, hvordan du installerer FFmpeg på Debian 9 Start med at opdatere pakkelisten sudo apt update. Installer FFmpeg-pakken ved at k...
Sådan installeres ELK Stack på CentOS 7 / Fedora 31/30/29
Følg vores trin nedenfor for at installere og konfigurere ELK-stakværktøjer på CentOS 7 / Fedora 31/30/29 Linux. Trin 1 Installer Java. ... Trin 2 Til...
Sådan installeres Deb-filer (pakker) på Ubuntu
Installer / afinstaller . deb filer For at installere en . deb-fil, skal du blot højreklikke på . deb-fil, og vælg Kubuntu-pakke-menu->Installer pa...