Nul

Hvad er / dev / null og hvordan man bruger det

Hvad er / dev / null og hvordan man bruger det

Et sådant eksempel er / dev / null. Det er en speciel fil, der findes i hvert eneste Linux-system. I modsætning til de fleste andre virtuelle filer bruges det i stedet for at læse det til at skrive. Uanset hvad du skriver til / dev / null, vil det blive kasseret, glemt i tomrummet. Det er kendt som null-enheden i et UNIX-system.

  1. Hvad bruges Dev Null til?
  2. Hvad er Dev Null, og hvorfor vil du bruge det?
  3. Hvordan fungerer Dev Null?
  4. Hvad bruges Dev Zero og Dev Null typisk til?
  5. Kan du læse fra Dev Null?
  6. Hvad betyder 2 Dev Null?
  7. Er der en dev null i Windows?
  8. Hvordan sender jeg stdout til Dev Null?
  9. Hvad er hale Dev Null?
  10. Hvordan sender jeg fejl til Dev Null?
  11. Hvad betyder> / dev null 2> & 1?
  12. Hvad er en null driver?

Hvad bruges Dev Null til?

< / dev / null bruges til øjeblikkeligt at sende EOF til programmet, så det ikke venter på input (/ dev / null, null-enheden, er en speciel fil, der kasserer alle data, der er skrevet til den, men rapporterer, at skrivningen operation lykkedes og giver ingen data til nogen proces, der læser fra den, hvilket giver EOF med det samme).

Hvad er Dev Null, og hvorfor vil du bruge det?

Til at begynde med er / dev / null en speciel fil kaldet null-enheden i Unix-systemer. I almindelighed kaldes det også bit-bucket eller blackhole, fordi det straks smider alt, der er skrevet til det, og kun returnerer en slut-af-fil-EOF, når det læses.

Hvordan fungerer Dev Null?

/ dev / null er en speciel type fil kendt som en karakterenhedsfil. Dette betyder, at filen fungerer som en enhed, der ikke er pufret og kan acceptere datastrømme. Alle data skrevet til / dev / null kasseres. Skrivoperationen vender dog tilbage.

Hvad bruges Dev Zero og Dev Null typisk til?

"/ dev / zero" og "/ dev / null" er to dummy-enhedsfiler, som er nyttige til oprettelse af tomme filer. "/ dev / zero": Det bruges til at oprette en fil uden data, men med den krævede størrelse (En fil med alle nul er skrevet på den). det opretter en fil, der har kontinuerlige nuller.

Kan du læse fra Dev Null?

Du skriver til / dev / null hver gang du bruger det i en kommando som f.eks. Berøringsfil 2> / dev / null. Du læser fra / dev / null hver gang du tømmer en eksisterende fil ved hjælp af en kommando som cat / dev / null > bigfile eller bare > storfil. På grund af filens art kan du ikke ændre den på nogen måde; du kan kun bruge det.

Hvad betyder 2 Dev Null?

Specificering 2>/ dev / null filtrerer fejlene ud, så de ikke sendes til din konsol. Mere detaljeret: 2 repræsenterer fejlbeskrivelsen, hvor fejl skrives til. ... / dev / null er den standard Linux-enhed, hvor du sender output, som du vil ignorere.

Er der en dev null i Windows?

Denne enhed kaldes / dev / null på Unix og Unix-lignende systemer, NUL: (se TOPS-20) eller NUL på CP / M og DOS (intern \ DEV \ NUL), nul på nyere Windows-systemer (intern \ Device \ Null på Windows NT), NIL: på Amiga-operativsystemer og NL: på OpenVMS. I Windows Powershell er ækvivalenten $ null .

Hvordan sender jeg stdout til Dev Null?

Omdiriger alt output til / dev / null

Der er to måder at gøre dette på. Strengen >/ dev / null betyder "send stdout til / dev / null", og den anden del, 2>&1, betyder at sende stderr til stdout. I dette tilfælde skal du henvise til stdout som “&1 ”i stedet for blot” 1.”Skrivning” 2>1 ”ville bare omdirigere stdout til en fil med navnet“ 1.”

Hvad er hale Dev Null?

4. @Sokre - Halen -f / dev / null er et almindeligt udtryk for at holde en container i live på ubestemt tid, hvis den "rigtige" kommando ikke er langvarig. -

Hvordan sender jeg fejl til Dev Null?

I Unix, hvordan omdirigerer jeg fejlmeddelelser til / dev / null? Du kan sende output til / dev / null ved hjælp af kommandoen >/ dev / null syntaks. Dette fungerer dog ikke, når kommandoen bruger standardfejlen (FD # 2). Så du skal ændre >/ dev / null som følger for at omdirigere både output og fejl til / dev / null.

Hvad betyder> / dev null 2> & 1?

2>&1 omdirigerer standardfejl til standardoutput. &1 angiver filbeskrivelse (standardoutput), ellers omdirigerer du standardfejl til en fil med navnet 1 (hvis du kun bruger 1) . [enhver kommando] >>/ dev / null 2>&1 omdirigerer al standardfejl til standardoutput og skriver alt dette til / dev / null .

Hvad er en null driver?

Du kan muligvis installere en "null driver" (dvs. ikke-eksisterende driver) til en enhed, hvis enheden ikke bruges på maskinen og ikke skal startes. Sådanne enheder findes typisk ikke på en maskine, men hvis de gør det, kan du installere en null driver.

Installer og brug FFmpeg på Ubuntu 20.04
Sådan installeres og bruges FFmpeg på Ubuntu 20.04 Forudsætninger. Du skal have shelladgang med sudo-privilegeret kontoadgang på din Ubuntu 20.04-syst...
Sådan aktiveres Short Open Tag (short_open_tag) i PHP
Sådan aktiveres PHP Short Open Tag (short_open_tag)? Find php. ini. For det første skal du finde din php. ini-fil. ... Apache. Rediger PHP-konfigurati...
Sådan installeres Apache på Ubuntu 18.04
Sådan installeres Apache på Ubuntu Trin 1 Installer Apache. For at installere Apache-pakken på Ubuntu skal du bruge kommandoen sudo apt-get install ap...