Server

En introduktion til Free-Open Source Ghost (FOG)

En introduktion til Free-Open Source Ghost (FOG)
  1. Hvad er gratis åben spøgelse?
  2. Hvad er tåge-projektet?
  3. Hvordan distribuerer jeg et tågebillede?
  4. Fungerer tåge Windows 10?
  5. Hvad bruges Ghost til?
  6. Er clonezilla open source?
  7. Hvordan starter du tåge?
  8. Hvad er tåge klient?
  9. Hvordan stopper jeg, at min server tåger op?
  10. Hvordan ændrer du tågebillede?
  11. Hvad er tågeudrulning?

Hvad er gratis åben spøgelse?

Free-Open Source Ghost (FOG) er en Linux-baseret serverløsning, der kan bruges til netværkskloning og -administration. ... FOG giver dig mulighed for at oprette, administrere og implementere forskellige Mac OS-, Linux- og OSX-versioner.

Hvad er tåge-projektet?

FOG er en Linux-baseret, gratis og open source-billedbehandlingsløsning til forskellige versioner af Windows (XP, Vista, 7, 8/8.1, 10), Linux og Mac OS X. Det binder sammen et par open source-værktøjer med en PHP-baseret webgrænseflade. ... FOG understøtter multi-casting, hvilket betyder at du kan afbilde mange pc'er fra den samme stream.

Hvordan distribuerer jeg et tågebillede?

Implementering af et billede

I værtsadministration skal du finde den vært, du vil billede, og klikke på ikonet pil ned. Vælg implementeringstid, og klik på knappen Opret opgave. Genstart nu værten og netværksstart i FOG. Værten skal automatisk starte billedbehandlingsprocessen.

Fungerer tåge Windows 10?

Nu hvor vi har vores FOG-server kørende, er det tid til at oprette vores generaliserede Windows 10-billede med Sysprep og fange det med vores FOG-server til implementering. ... Første ting først: Download Windows 10 med Windows 10 Download-værktøjet.

Hvad bruges Ghost til?

På personlige computere (pc'er) bruges ghost imaging til at sikkerhedskopiere alt på harddisken, ofte under geninstallation af et operativsystem (OS). Formålet med spøgelsesbillede er at tillade kloning af systemet til andre systemer eller at muliggøre en hurtig gendannelse af et system.

Er clonezilla open source?

Clonezilla er en gratis og open source-diskkloning, diskbilleddannelse, datagendannelse og implementeringscomputerprogram. ... Clonezilla SE leverer multicast-support svarende til Norton Ghost Corporate Edition.

Hvordan starter du tåge?

Sådan gør du: FOG-serverinstallation (gratis Opensource Ghost)

  1. Trin 1: Installer Ubuntu. ...
  2. Trin 2: Installer FOG. ...
  3. Trin 3: Opsæt DHCP (til Windows DHCP) ...
  4. Trin 4: Installer FOG-tjenesten på klienten (vært) ...
  5. Trin 5: Opret en billedfil. ...
  6. Trin 6: Tildel billede til værten. ...
  7. Trin 7: Upload et billede. ...
  8. Trin 8: Testgendannelse / implementering.

Hvad er tåge klient?

FOG-klienten er en agent, der kører på de maskiner, du administrerer med Fog. Med FOG-klienten kan du udføre forskellige opgaver såsom styring af printere, ændre værtsnavnet og deltage i Active Directory (til Windows-maskiner) og installere software via 'snapins'.

Hvordan stopper jeg, at min server tåger op?

Installer tcpdump på din FOG-server og start den som root tcpdump -i eth0 -w bootup. pcap (skift eth0, hvis du bruger en anden netværksgrænseflade på denne server). Lad tcpdump sidde der og start en af ​​dine kunder. Efter at det “mislykkedes” kan du stoppe tcpdmp med Ctrl + c og uploade PCAP-filen til forummet.

Hvordan ændrer du tågebillede?

Opgradering fra en version af FOG til en nyere version er lige så let som at køre installationsprogrammet til den nye version af FOG. Det opdaterer dit system, mens dine data efterlades på plads. Husk, at installationsindstillingerne er i <installere bibliotek>/tåge/.
...
FOG ændrer IKKE:

  1. Eventuelle ændrede rapporter.
  2. Billedfiler.
  3. Alle databaseindstillinger.

Hvad er tågeudrulning?

FOG er en Linux-baseret serverapplikation, der bruger TFTP-, PXE- og klient-MAC-adresser som kernekomponenter. ... FOG er afhængig af netværks DHCP-tjeneste for at forsyne klienter med DHCP-muligheder 66 (TFTP) og 67 (PXE-server). FOG-installationen kan fungere som netværkets DHCP-server, eller du kan bruge en eksisterende DHCP-server.

Sådan installeres og bruges FFmpeg på Ubuntu 18.04
Hvordan downloader og installerer jeg FFmpeg på Ubuntu? Hvordan bygger jeg FFmpeg i Ubuntu? Hvordan kører jeg FFmpeg på Linux? Hvor er FFmpeg installe...
Sådan installeres Apache, MySQL
Trin 1 Installer MySQL. Installer MySQL-databaseserveren på din pc. ... Trin 2 Installer Apache. Installer Apache-webserveren på din pc. ... Trin 3 In...
Sådan installeres nyeste Apache Ant på Ubuntu, Debian og Linux Mint
Hvordan installerer jeg Apache på Linux Mint? Hvordan opdaterer jeg min myre?? Hvad er Ant på Ubuntu? Sådan installeres Apache NetBeans Ubuntu? Hvorda...