Print

awk 'udskriv kolonne

awk 'udskriv kolonne

Udskrivning af det niende ord eller kolonne i en fil eller linje

  1. For at udskrive den femte kolonne skal du bruge følgende kommando: $ awk 'print $ 5' filnavn.
  2. Vi kan også udskrive flere kolonner og indsætte vores brugerdefinerede streng mellem kolonnerne. For eksempel, for at udskrive tilladelsen og filnavnet for hver fil i det aktuelle bibliotek, skal du bruge følgende kommandosæt:

  1. Hvordan udskriver jeg den første kolonne i awk?
  2. Hvordan udskriver jeg på awk?
  3. Hvordan udskriver jeg alle felter i awk?
  4. Hvordan udskriver jeg den sidste kolonne i awk?
  5. Hvordan udskriver jeg første kolonne?
  6. Hvordan udskriver jeg en anden kolonne i awk?
  7. Hvad er akavet eksempel?
  8. Hvad AWK $ 2?
  9. Hvad er awk-fil?
  10. Hvordan udskriver jeg en ny linje i awk?
  11. Hvad er NR i awk-kommando?
  12. Hvordan tilføjer jeg en kolonne i awk?

Hvordan udskriver jeg den første kolonne i awk?

akut for at udskrive den første kolonne. Den første kolonne i enhver fil kan udskrives ved hjælp af $ 1-variablen i awk. Men hvis værdien i den første kolonne indeholder flere ord, udskrives kun det første ord i den første kolonne. Ved at bruge en bestemt afgrænser kan den første kolonne udskrives korrekt.

Hvordan udskriver jeg på awk?

For at udskrive en tom linje skal du bruge udskriv "", hvor "" er den tomme streng. Hvis du vil udskrive et fast stykke tekst, skal du bruge en strengkonstant, som "Don't Panic", som et element. Hvis du glemmer at bruge tegnene med dobbelt citat, tages din tekst som et akut udtryk, og du får sandsynligvis en fejl.

Hvordan udskriver jeg alle felter i awk?

Relaterede

  1. split streng med awk og afgrænser.
  2. Awk-kommando til at udskrive alle linjer undtagen de sidste tre linjer.
  3. fjern 2. linje med output ved hjælp af awk.
  4. awk - sammenlign filer og udskriv linjer fra begge filer.
  5. awk - sammenlign 2 filer og udskriv kolonner fra begge filer.
  6. AWK: Summen af ​​kolonner, skriv dem i en "sidste" række.

Hvordan udskriver jeg den sidste kolonne i awk?

Så snart du trykker på Enter-tasten, awk alle værdierne i den sidste kolonne i filen. txt vises på din terminal som vist i det følgende billede. Kommandoen awk læser denne kolonne, mens udskrivningskommandoen er ansvarlig for at vise dens værdier på terminalen.

Hvordan udskriver jeg første kolonne?

Eksempel 4: Udskriv den første kolonne i en fil uden brug af en feltadskiller. Hvis der ikke bruges nogen feltseparator i kommandoen `awk`, bruges et mellemrum som standardfeltadskiller. Den følgende kommando `awk` udskriver den første kolonne ved hjælp af standardadskilleren.

Hvordan udskriver jeg en anden kolonne i awk?

Udskrivning af det niende ord eller kolonne i en fil eller linje

  1. For at udskrive den femte kolonne skal du bruge følgende kommando: $ awk 'print $ 5' filnavn.
  2. Vi kan også udskrive flere kolonner og indsætte vores brugerdefinerede streng mellem kolonnerne. For eksempel, for at udskrive tilladelsen og filnavnet for hver fil i det aktuelle bibliotek, skal du bruge følgende kommandosæt:

Hvad er akavet eksempel?

Udskrivning af kolonner efter mønster

Når et mønstermatch lykkes, udskriver AWK som standard hele posten. Men du kan instruere AWK om kun at udskrive bestemte felter. For eksempel udskriver det følgende eksempel det tredje og fjerde felt, når et mønstermatch lykkes.

Hvad AWK $ 2?

awk deler sine inputlinjer på hvidt mellemrum (som standard) og gemmer hvert felt som $ 1, $ 2 osv. Så det faktiske udtryk, du kører, betyder: læs hver inputlinje, tilføj 0.45 til værdien af ​​det første felt, og udskriv derefter det felt såvel som det andet og tredje.

Hvad er awk-fil?

Awk er et script-sprog, der bruges til at manipulere data og generere rapporter. ... Awk bruges mest til mønsterscanning og -behandling. Den søger i en eller flere filer for at se, om de indeholder linjer, der matcher de angivne mønstre, og udfører derefter de tilknyttede handlinger.

Hvordan udskriver jeg en ny linje i awk?

Oprindeligt svar: Tilføj printf "\ n" i slutningen af ​​hver awk-handling . printf "\ n" udskriver en ny linje.

Hvad er NR i awk-kommando?

NR er en AWK indbygget variabel, og det angiver antallet af poster, der behandles. Anvendelse: NR kan bruges i handlingsblok repræsenterer antallet af linjer, der behandles, og hvis det bruges i END, kan det udskrive antallet af linjer behandlet totalt. Eksempel: Brug af NR til at udskrive linjenummer i en fil ved hjælp af AWK.

Hvordan tilføjer jeg en kolonne i awk?

-F ',' fortæller awk, at feltadskilleren for input er et komma. Sum + = $ 4; tilføjer værdien af ​​den 4. kolonne til et løbende total. SLUT print sum; fortæller awk at udskrive indholdet af sum, når alle linjer er læst.

Sådan installeres FFmpeg på Ubuntu 20.04?
Hvordan downloader jeg FFmpeg på Ubuntu? Hvor er FFmpeg installeret i Ubuntu? Hvordan bygger jeg FFmpeg i Ubuntu? Hvordan installerer jeg Ffprobe på U...
Sådan aktiveres Short Open Tag (short_open_tag) i PHP
Sådan aktiveres PHP Short Open Tag (short_open_tag)? Find php. ini. For det første skal du finde din php. ini-fil. ... Apache. Rediger PHP-konfigurati...
Sådan installeres nyeste Apache Ant på Ubuntu, Debian og Linux Mint
Hvordan installerer jeg Apache på Linux Mint? Hvordan opdaterer jeg min myre?? Hvad er Ant på Ubuntu? Sådan installeres Apache NetBeans Ubuntu? Hvorda...