Sløjfe

BASH For Loop-eksempler

BASH For Loop-eksempler
  1. Hvordan skriver du en loop i bash?
  2. Hvad er en for loop Bash?
  3. Hvordan kører du en løkke i et shell-script?
  4. Hvad er et for loop et eksempel på?
  5. Hvordan kører jeg en bash-fil?
  6. Hvordan skriver du en for-loop i Unix?
  7. Hvad er sløjfer i Linux?
  8. Hvordan skriver jeg et script i Linux?
  9. Hvilken bash-version har jeg?
  10. Bruges loop til shell-programmering?
  11. Hvordan slår du et script i Linux?
  12. Hvordan afslutter du en loop i et shell-script?

Hvordan skriver du en loop i bash?

Syntaksen for at løkke gennem hver fil individuelt i en sløjfe er: Opret en variabel (f for fil, for eksempel). Definer derefter det datasæt, du vil have variablen til at gennemgå. I dette tilfælde skal du bladre gennem alle filer i den aktuelle mappe ved hjælp af * jokertegnet (* jokertegnet matcher alt).

Hvad er en for loop Bash?

En 'for loop' er en bash-programmeringssprogsætning, der gør det muligt at udføre kode gentagne gange. A for loop er klassificeret som en iterationserklæring i.e. det er gentagelse af en proces i et bash-script. For eksempel kan du køre UNIX-kommando eller opgave 5 gange eller læse og behandle en liste over filer ved hjælp af en for-loop.

Hvordan kører du en løkke i et shell-script?

Hver gang for-loop udføres, indstilles variablen var til det næste ord i listen over ord, word1 til wordN. Indtil sløjfen udføres så mange gange som betingelsen / kommandoen evalueres til falsk. Sløjfen afsluttes, når betingelsen / kommandoen bliver sand.

Hvad er et for loop et eksempel på?

En "For" -sløjfe bruges til at gentage en bestemt kodeblok et kendt antal gange. For eksempel, hvis vi vil kontrollere karakteren for hver elev i klassen, løber vi fra 1 til det tal.

Hvordan kører jeg en bash-fil?

Lav et Bash Script eksekverbart

  1. 1) Opret en ny tekstfil med en . sh udvidelse. ...
  2. 2) Tilføj nr!/ bin / bash til toppen af ​​det. Dette er nødvendigt for "gør det eksekverbar" -delen.
  3. 3) Tilføj linjer, som du normalt skriver på kommandolinjen. ...
  4. 4) Kør chmod u + x YourScriptFileName på kommandolinjen.sh. ...
  5. 5) Kør det, når du har brug for det!

Hvordan skriver du en for-loop i Unix?

Her var er navnet på en variabel og word1 til wordN er sekvenser af tegn adskilt af mellemrum (ord). Hver gang for-loop udføres, indstilles variablen var til det næste ord i listen over ord, word1 til wordN.

Hvad er sløjfer i Linux?

For-loop er den første af de tre shell-looping-konstruktioner. Denne sløjfe giver mulighed for at specificere en liste over værdier. En liste med kommandoer udføres for hver værdi på listen. Syntaksen for denne sløjfe er: for NAME [i LIST]; laver kommandoer; Færdig.

Hvordan skriver jeg et script i Linux?

Sådan skriver du Shell Script i Linux / Unix

  1. Opret en fil ved hjælp af en vi-editor (eller en hvilken som helst anden editor). Navn scriptfil med udvidelse . sh.
  2. Start scriptet med #! / bin / sh.
  3. Skriv noget kode.
  4. Gem scriptfilen som filnavn.sh.
  5. Til udførelse af scripttypen bash filnavn.sh.

Hvilken bash-version har jeg?

For at finde min bash-version skal du køre en af ​​følgende kommandoer: Hent den version af bash, jeg kører, skriv: echo "$ BASH_VERSION" Tjek min bash-version på Linux ved at køre: bash --version. For at få vist bash shell version skal du trykke på Ctrl + x Ctrl + v.

Bruges loop til shell-programmering?

Så i stedet for det kan vi bruge sløjfer til at udføre en operation et bestemt antal gange. I shell-scripting er forskellige typer sløjfer tilgængelige til at udføre looping som for loop, while loop og indtil loop.

Hvordan slår du et script i Linux?

Du bruger forskellige sløjfer baseret på situationen. For eksempel udfører while-løkken de givne kommandoer, indtil den givne tilstand forbliver sand; indtil-sløjfen udføres, indtil en given tilstand bliver sand.

Hvordan afslutter du en loop i et shell-script?

bryde udgange fra en for, vælg, mens eller indtil loop i et shell-script. Hvis der er angivet antal, skal du afbryde udgange fra det givne antal lukkede sløjfer. Standardværdien af ​​nummeret er 1 . break er en speciel indbygget shell-kommando.

Konfigurer Apache Traffic Server som Reverse Proxy på Linux
Vejledning Apache Traffic Server - Reverse Proxy Installation på Ubuntu Linux Installer Apache Traffic Server. ... Rediger posterne. ... Find følgende...
Sådan installeres og konfigureres Apache på Ubuntu 18.04 LTS
Sådan installeres Apache på Ubuntu Trin 1 Installer Apache. For at installere Apache-pakken på Ubuntu skal du bruge kommandoen sudo apt-get install ap...
Sådan oprettes Apache virtuelle værter på CentOS 7
Sådan konfigureres Apache virtuelle værter på CentOS 7 Trin 1 Konfigurer Apache. Apache vil blive konfigureret til at være vært for flere steder ude a...