Læser

Bedste alternativer til Adobe Reader på Linux

Bedste alternativer til Adobe Reader på Linux

10 bedste alternativer til Adobe Reader på Linux

  1. Caliber Ebook Reader. Dette er en af ​​open source pdf-læsere og seere med flere funktioner samlet i en lille størrelse. ...
  2. Okular. ...
  3. Evince. ...
  4. FBReader. ...
  5. Se PDF. ...
  6. X-PDF. ...
  7. GNU GV. ...
  8. Firefox (PDF.

  1. Er der en Adobe Reader til Linux?
  2. Hvad er det bedste alternativ til Adobe Reader?
  3. Er der et alternativ til Adobe Acrobat Reader?
  4. Hvorfor er der ingen Adobe Reader til Linux?
  5. Hvordan får jeg Adobe Acrobat på Linux?
  6. Fungerer Adobe Reader på Ubuntu?
  7. Er Adobe Acrobat ikke længere gratis?
  8. Går Adobe Acrobat væk?
  9. Afbrydes Acrobat Reader?
  10. Hvilken PDF-læser er bedst?
  11. Er der en bedre PDF-læser end Adobe?
  12. Hvorfor er Adobe Acrobat så dyrt?

Er der en Adobe Reader til Linux?

Bemærk, at Adobe ikke længere understøtter Acrobat Reader til Linux. Den seneste native Linux-version er 9.5.

Hvad er det bedste alternativ til Adobe Reader?

Bedste Adobe Reader-alternativer i 2020

Er der et alternativ til Adobe Acrobat Reader?

Det bedste alternativ er SumatraPDF, som er både gratis og open source. Andre fantastiske apps som Adobe Acrobat Reader DC er Foxit Reader (gratis personlig), PDF Reader (Freemium), Evince (gratis, open source) og Okular (gratis, open source).

Hvorfor er der ingen Adobe Reader til Linux?

Adobe har trukket stikket ved at støtte sin PDF-læser-app til Linux. Dette bør ikke komme som nogen overraskelse, da sidste gang Adobe Reader til Linux blev opdateret, kom i maj 2013. ... Hvis du går til Adobe Reader-webstedet, finder du, at Linux-installationsprogrammet ikke længere er tilgængeligt.

Hvordan får jeg Adobe Acrobat på Linux?

Sådan installeres Adobe Acrobat Reader på Ubuntu Linux

  1. Trin 1 - Installer forudsætninger og i386-biblioteker. sudo apt installere gdebi-core libxml2: i386 libcanberra-gtk-modul: i386 gtk2-motorer-murrine: i386 libatk-adapter: i386.
  2. Trin 2 - Download en gammel version af Adobe Acrobat Reader til Linux. ...
  3. Trin 3 - Installer Acrobat Reader. ...
  4. Trin 4 - Start det.

Fungerer Adobe Reader på Ubuntu?

Nu kan du åbne dine filer ved hjælp af Acrobat Reader DC, selv på Ubuntu.

Er Adobe Acrobat ikke længere gratis?

Ingen. Acrobat Reader DC er et gratis, enkeltstående program, som du kan bruge til at åbne, se, underskrive, udskrive, kommentere, søge og dele PDF-filer. Acrobat Pro DC og Acrobat Standard DC er betalte produkter, der er en del af samme familie.

Går Adobe Acrobat væk?

Elise Williams. Adobe Acrobat XI nærmer sig snart en ende på en livscyklus, hvilket betyder, at Adobe ikke længere understøtter produktet. Dette er i henhold til Adobes livscykluspolitik, der bestemmer, at et produkt understøttes i en periode på 5 år siden datoen for dets frigivelse på markedet.

Afbrydes Acrobat Reader?

Adobe har annonceret afslutningen på support til Adobe Acrobat og Reader 2015. Den 7. april 2020 afsluttes support til disse versioner af PDF-læser og oprettelsessoftware, hvilket holder sig i tråd med teknologigigans position om at trække support tilbage efter maksimalt fem års generel tilgængelighed.

Hvilken PDF-læser er bedst?

XODO PDF-læser

XODO PDF-læser er en af ​​de mest kraftfulde PDF-læsere derude, der lader dig læse i 5 forskellige tilstande. Desuden kommer den med fantastiske sorteringsmuligheder og lader dig vedligeholde alle dine filer pænt i orden. Du kan søge i en enkelt fil på baggrund af dens titel eller første alfabet.

Er der en bedre PDF-læser end Adobe?

Foxit-læser

Ligesom Adobe Acrobat Reader DC er Foxit et populært navn i dokumentlæsernes verden. Dog sammenlignet med Adobes PDF-læseløsning er Foxit forholdsvis lettere. For et stykke tid siden introducerede Foxit også sit nye online ConnectedPDF Document Management System.

Hvorfor er Adobe Acrobat så dyrt?

Det er software til oprettelse / ændring af PDF-filer. Det er dyrt, fordi det primært sælges til virksomheder, der har brug for det & har ingen seriøse alternativer. Det er bare en tekstbehandlings- / dsktop-udgivelsessoftware, overlapninger i funktionalitet med MS word eller Publisher.

Sådan installeres Apache med PHP-FPM på Ubuntu 20.04
Sådan installeres Apache med PHP-FPM på Ubuntu 20.04 Trin 1 - Installation af Apache. Apache-webserver-debianpakker er tilgængelige under standardopbe...
Sådan sikres din Apache-server
Apache Security - 10 tip til en sikker installation Deaktiver direktivet om serverinfo. ... Deaktiver serverstatusdirektivet. ... Deaktiver ServerSign...
Sådan installeres Git på Ubuntu 20.04
Hvordan kan jeg installere Git på Ubuntu? Hvordan downloader og installerer jeg Git på Ubuntu? Er git installeret på Ubuntu som standard? Hvordan inst...