Slap

Bedste Open Source Slack-alternativer til teamkommunikation

Bedste Open Source Slack-alternativer til teamkommunikation

Slakke alternativer med en gratis prøveperiode (hostede løsninger)

  1. Er der et gratis alternativ til slap?
  2. Er der en open source-version af slap?
  3. Hvad er det bedste alternativ til at bruge et team?
  4. Hvad er slack konkurrenter?
  5. Er der noget bedre end slap?
  6. Er Slack bedre end Microsoft-teams?
  7. Hvad er de bedste open source-alternativer til slap?
  8. Er Slack ikke længere gratis?
  9. Kan jeg køre min egen slakke server?
  10. Hvad har Google, der ligner Microsoft-teams?
  11. Har Google noget, der ligner Microsoft-teams?
  12. Er Microsoft Team gratis?

Er der et gratis alternativ til slap?

Google Chat

Google Chat er et Slack-alternativ, der er indbygget i Gmail, og du kan chatte med alle, der også har en Gmail-konto, uanset om den konto er betalt eller gratis.

Er der en open source-version af slap?

Som et alternativ til proprietær SaaS-besked, bringer Mattermost al din teamkommunikation på ét sted, hvilket gør den søgbar og tilgængelig overalt.

Hvad er det bedste alternativ til at bruge et team?

Slack er et toprangeret chatbaseret værktøj og et godt alternativ til Microsoft Teams for dem, der søger enklere chatbaseret kommunikation. Ligesom MS Teams tilbyder Slack tale- og videoopkald fra platformen, men tilbyder også integration med eksterne apps som Zoom, BlueJeans og endda Microsoft Teams Calls.

Hvad er slack konkurrenter?

Et sådant værktøj er Slack.

Er der noget bedre end slap?

- Flock hævder at have en bedre brugergrænseflade end Slack. ... - I henhold til indlæsningstid og fildelingstest er Flock hurtigere end Slack. - Flock er billigere end Slack med planer, der starter på $ 4.5 pr. Bruger pr. Måned. - Flock tilbyder en ubegrænset beskedhistorik og ubegrænsede integrationer i den gratis plan.

Er Slack bedre end Microsoft-teams?

Slack har flere integrationer, en bedre bot og lidt bedre brugervenlighed. Microsoft Teams er lidt billigere, tilbyder marginalt bedre gratis planer og integreres naturligt med Office 365-værktøjer.

Hvad er de bedste open source-alternativer til slap?

Gratis Slack-alternativer (Hosted Solutions)

Er Slack ikke længere gratis?

Gratis-, Standard- og Plus-planerne inkluderer et enkelt Slack-arbejdsområde til små og mellemstore virksomheder. Du kan bruge den gratis version af Slack med nogle begrænsninger eller opgradere til en betalt plan for at få adgang til flere funktioner.

Kan jeg køre min egen slakke server?

Mattermost er en online chatapplikation, som du kan hoste på din egen server og administrere dit community fra din webbrowser. Det tager cirka 20 minutter at installere.

Hvad har Google, der ligner Microsoft-teams?

Google Meet er den nyligt omdøbte version af Google Hangouts Meet. Denne videokonferenceløsning fokuserer stærkt på ansigt til ansigt-interaktion. Ligesom Microsoft Teams integreres Meet-tjenesten med resten af ​​Googles produktivitetsstak, G Suite.

Har Google noget, der ligner Microsoft-teams?

Google Hangouts er det todelte værktøj, der er tilgængeligt fra Googles samarbejdsafdeling. ... Ligesom Microsoft Teams er Google Hangouts bygget oven på en velkendt produktivitetssuite - Google G-Suite. Hvis du er vant til at bruge Google Docs, Sheets og mere, vil du også føle dig godt tilpas med Google Hangouts.

Er Microsoft Team gratis?

Alle med en hvilken som helst virksomheds- eller forbruger-e-mail-adresse kan tilmelde sig Teams i dag. Folk, der ikke allerede har et betalt Microsoft 365-kommercielt abonnement, har adgang til den gratis version af Teams.

Den komplette vejledning til brug af ffmpeg i Linux
Hvordan kører jeg FFmpeg i Linux? Hvordan bruger jeg FFmpeg-kommandoen? Hvordan konfigurerer jeg FFmpeg? Hvor er Ffmpeg-stien i Linux? Ffmpeg fungerer...
Sådan installeres Apache på macOS via Homebrew
Sådan installeres Apache på macOS via Homebrew Trin 1 - Installer Apache på macOS. Fjern den indbyggede Apache-server (hvis nogen) fra dit system. ......
Sådan installeres Apache med PHP-FPM på Ubuntu 20.04
Sådan installeres Apache med PHP-FPM på Ubuntu 20.04 Trin 1 - Installation af Apache. Apache-webserver-debianpakker er tilgængelige under standardopbe...