Chromecast

chromecast-porte

chromecast-porte

Ifølge dette blogindlæg bruger Chromecast følgende porte:

  1. Hvilke porte bruger chromecast?
  2. Hvilken TCP-port bruger chromecast?
  3. Er chromecast HDMI eller USB?
  4. Påvirker firewall chromecast?
  5. Hvordan forbinder chromecast til tv?
  6. Er chromecast en sikkerhedsrisiko?
  7. Bruger chromecast mDNS?
  8. Bruger Chromecast 8009?
  9. Hvilken protokol bruger en chromecast?
  10. Vil chromecast arbejde uden WiFi?
  11. Har jeg brug for chromecast Hvis jeg har et Smart TV?
  12. Er chromecast værd at få?

Hvilke porte bruger chromecast?

Sæt din Chromecast til HDMI-porten på dit tv. For en strømkilde skal du slutte din Chromecast til tv'ets USB-port med det medfølgende USB-kabel eller tilslutte det til en stikkontakt med den medfølgende strømadapter.

Hvilken TCP-port bruger chromecast?

Find de rigtige firewallundtagelser

For at klippe ud, er her hvad du har brug for: Tillad høje UDP-porte både indgående og udgående. "Høje porte" er de lokale porte, der normalt ligger på 32768-61000 på de fleste Linux-systemer. Tillad begge TCP-porte 8008 og 8009 udgående til Chromecast-enheden.

Er chromecast HDMI eller USB?

Chromecast er en enhed, som du tilslutter til dit tvs HDMI-port, drevet af et USB-kabel (inkluderet).

Påvirker firewall chromecast?

For en firewall skal du bare have grundlæggende udgående webporte. Chromecast skal være på det samme undernet som enhederne, der styrer, og det fungerer ikke, hvis der er AP-isolation. ... Hvis dit virksomhedsnetværk er konfigureret korrekt, vil din chromecast være et mareridt.

Hvordan forbinder chromecast til tv?

Kom i gang med disse enkle trin:

  1. Trin 1: Tilslut din Chromecast-enhed. Sæt Chromecast i dit tv, og tilslut derefter USB-strømkablet til din Chromecast. ...
  2. Trin 2: Download Google Home-appen. Download Google Home-appen på din mobilenhed eller tablet .
  3. Trin 3: Opsæt Chromecast. ...
  4. Trin 4: Cast indhold.

Er chromecast en sikkerhedsrisiko?

Chromecasts er berygtede for deres sårbarhed over for hackingangreb. Din værelseskammerat kan forstyrre dine streams bare for sjov, og ondsindede tredjeparter kan få fat i dine private data. Desværre har der været mange rapporter om, at Chromecasts blev udsat for DDoS-lignende angreb.

Bruger chromecast mDNS?

(1) Chromecast-videokildeenhed sender mDNS / Bonjour-meddelelser til 224.0. 0.251, der identificerer sig selv som en kilde til bestemte feed (er).

Bruger Chromecast 8009?

Portene er 8008, 8009 og 8443, som normalt bruges af smarte tv'er, Chromecasts og Google Home til forskellige styringsfunktioner. Enhederne udsætter disse porte på interne netværk, hvor brugere kan sende kommandoer fra deres smartphones eller computere til enhederne til fjernstyringsformål.

Hvilken protokol bruger en chromecast?

Chromecast bruger multicast Domain Name System (mDNS) -protokollen til at søge efter tilgængelige enheder på et Wi-Fi-netværk. Chromecast brugte tidligere Discovery and Launch (DIAL) -protokollen, som blev co-udviklet af Netflix og YouTube.

Vil chromecast arbejde uden WiFi?

Du kan bruge din Chromecast-enhed uden Wi-Fi og stadig caste alt dit yndlingsindhold til dit tv fra en anden enhed.

Har jeg brug for chromecast Hvis jeg har et Smart TV?

Hvis du køber mindst et mellemtone Smart TV, har du ikke brug for en Chromecast. I modsætning til hvad folk siger, gør Chromecast ikke rigtig dit tv til et smart tv. Chromecast er en meget begrænset enhed. Det kræver en anden enhed for at få det til at fungere, dvs.e., tablet og smartphone, der er forbundet til det samme WiFi-netværk.

Er chromecast værd at få?

Jeg vil sige, hvis du har et af de nyeste smarte tv'er, er chancerne for, at du ikke rigtig har brug for en Chromecast specifikt. ... Simpelthen, hvis dit tv ikke opretter direkte forbindelse til WiFi / internet, så få en Chromecast. Det kan også være nødvendigt at streame tjenester, der ikke understøttes oprindeligt, ikke dit tv.

Sådan installeres og bruges FFmpeg på Ubuntu 20.04
Sådan installeres og bruges FFmpeg på Ubuntu 20.04 Forudsætninger. Du skal have shelladgang med sudo-privilegeret kontoadgang på din Ubuntu 20.04-syst...
Sådan ændres Apache-standardside med htaccess
Hvordan ændrer jeg standardsiden i Apache? Hvor er standard Apache-startsiden? Hvordan ændrer jeg standardindeksets HTML-side? Hvordan indstiller jeg ...
Sådan fjernes Apache velkomst / testside på CentOS 7/8
Deaktivering af Apache-velkomstside For at deaktivere denne side skal vi omdøbe filen / etc / httpd / conf. d / velkommen. conf til noget andet, eller...