Gitea

gitea tilladelser

gitea tilladelser

Systemkrav

  1. Er Gitea sikker?
  2. Hvad bruges Gitea til?
  3. Hvordan opretter jeg en pull-anmodning i Gitea?
  4. Hvilken port bruger Gitea?
  5. Er Gitea gratis?
  6. Hvordan opdaterer jeg min Gitea?
  7. Hvor opbevarer Gitea arkiver?
  8. Hvad er git control?
  9. Hvordan genstarter jeg Gitea?
  10. Hvad er pull-anmodningen?
  11. Hvorfor kaldes det en pull-anmodning??
  12. Er en pull-anmodning en forpligtelse?

Er Gitea sikker?

Selv for private opbevaringssteder har gitea ingen kryptering, og alt (lokalt) er gemt som flad fil-git-opbevaringssteder. Hvis du havde adgang til filsystemet, kan du bare kopiere alt, hvad du ville, lige op, hvilket ikke er godt nok for mig.

Hvad bruges Gitea til?

Gitea er en open source-smedesoftwarepakke til hosting softwareudvikling versionskontrol ved hjælp af Git såvel som andre samarbejdsfunktioner som bug tracking, wikis og code review. Det understøtter selvhosting, men giver også en gratis offentlig førstepartsinstans, der er hostet i Kina på DiDis sky.

Hvordan opretter jeg en pull-anmodning i Gitea?

TLDR

  1. Find et projekt, du vil bidrage til.
  2. Gaffel det.
  3. Klon det til dit lokale system.
  4. Lav en ny gren.
  5. Foretag dine ændringer.
  6. Skub det tilbage til din repo.
  7. Klik på Sammenlign & træk anmodningsknap.
  8. Klik på Opret pull-anmodning for at åbne en ny pull-anmodning.

Hvilken port bruger Gitea?

Proxy-serveren omdirigerer alle indgående forbindelser til webserveren, der lytter på port 80, til den lokale Gitea-applikation, lytter på port 3000.

Er Gitea gratis?

Um gitea du har alt projektværktøjet gratis. Du kan åbne projekter, administrere brugere med forskellige privilegieregler.

Hvordan opdaterer jeg min Gitea?

Du kan opdatere til en ny version af Gitea ved at stoppe Gitea, erstatte det binære ved / usr / local / bin / gitea og genstarte forekomsten. Det binære filnavn bør ikke ændres under opdateringen for at undgå problemer i eksisterende arkiver. Det anbefales, at du laver en sikkerhedskopi, inden du opdaterer din installation.

Hvor opbevarer Gitea arkiver?

Repository (repository) ROOT: data / gitea-repositories /: Root path til lagring af alle repository data. Det skal være en absolut sti. Som standard er den gemt i en underkatalog med APP_DATA_PATH .

Hvad er git control?

Git er et gratis og open source distribueret versionskontrolsystem designet til at håndtere alt fra små til meget store projekter med hastighed og effektivitet. ... Det overgår SCM-værktøjer som Subversion, CVS, Perforce og ClearCase med funktioner som billig lokal forgrening, praktiske mellemstationer og flere arbejdsgange.

Hvordan genstarter jeg Gitea?

Sådan genstarter du en Gitea-applikation:

  1. Åbn en SSH-session på din konto.
  2. Indtast $ HOME / webapps / application / bin / restart, hvor applikation er navnet på applikationen, som den vises på kontrolpanelet, og tryk på Enter.

Hvad er pull-anmodningen?

En pullanmodning (undertiden kaldet fletteanmodninger) er en anmodning om gennemgang. Du beder nogen om at kontrollere ændringerne på en gren, før de flettes sammen i en anden gren.

Hvorfor kaldes det en pull-anmodning??

Når du er klar til feedback, skal du indsende en pull-anmodning. Pull-anmodninger er en funktion, der er specifik for GitHub. De giver en enkel, webbaseret måde at sende dit arbejde (ofte kaldet "patches") til et projekt. Det kaldes en pull-anmodning, fordi du beder projektet om at trække ændringer fra din fork.

Er en pull-anmodning en forpligtelse?

En pull-anmodning er en måde at 'forpligte sig' til et lager, hvor du ikke har skrivetilladelser. Vedligeholdere af dette arkiv vil kontrollere din anmodning og beslutte, om de enten vil flette den med din kode eller lade originalen være som den er.

Sådan installeres FFmpeg på Fedora 32/31/30
Der er to trin til installation af FFmpeg på Fedora. Trin 1 Konfigurer RPMfusion Yum Repository. FFmpeg-pakker er tilgængelige i RPMfusion-arkivet. .....
Sådan installeres og bruges FFmpeg på Ubuntu 18.04
Hvordan downloader og installerer jeg FFmpeg på Ubuntu? Hvordan bygger jeg FFmpeg i Ubuntu? Hvordan kører jeg FFmpeg på Linux? Hvor er FFmpeg installe...
Sådan installeres Apache på macOS via Homebrew
Sådan installeres Apache på macOS via Homebrew Trin 1 - Installer Apache på macOS. Fjern den indbyggede Apache-server (hvis nogen) fra dit system. ......