Gitlab

gogs docker

gogs docker
  1. Hvad er GOGS-lageret?
  2. Hvad bruges GOGS?
  3. Hvad er en selvhostet Git-tjeneste?
  4. Hvad er GOGS?
  5. Er GitLab selv vært?
  6. Hvor kan jeg være vært for et Git-arkiv?
  7. Kan jeg køre min egen GitHub?
  8. Hvor er Githubs-servere?
  9. Er Gog et dårligt ord?
  10. Hvad betyder Gog i teksten?
  11. Hvad betyder Gog Gog?
  12. Ejes GitLab af Microsoft?
  13. Er GitLab gratis software?
  14. Er GitLab bedre end GitHub?

Hvad er GOGS-lageret?

Gogs er en letvægts Git-server skrevet i Go, der er designet til at være enkel at opsætte og betjene og kan køres på næsten alt. ... Gogs tilbyder visning og redigering af lagerfiler, sporing af projektproblemer og en indbygget wiki til projektdokumentation.

Hvad bruges GOGS?

Gogs giver dig mulighed for at installere en lokal Git-server til en enkelt maskine eller et lille netværk. Det lader dig klone og skubbe kode ved hjælp af HTTP- og SSH-protokoller og giver en flot web-brugergrænseflade med almindelige funktioner såsom Pull-anmodninger og problemer.

Hvad er en selvhostet Git-tjeneste?

Gitea - Git med en kop te

Det er en smertefri selvhostet Git-tjeneste. Gitea er en community fork af Gogs software. Det er en letvægts kodehosteløsning skrevet i Golang og frigivet under MIT-licensen. Det fungerer på Windows, macOS, Linux, ARM og mere.

Hvad er GOGS?

Gogs!, eller ganske enkelt Gogs, er en walisisk animeret tv-serie i lerformet stil, der tog form af en sitcom, der oprindeligt blev sendt på S4C i 1993 og blev sendt i resten af ​​Storbritannien på BBC i 1996. ... På det walisiske sprog er udtrykket 'Gogs' slang for 'Gogledd', der oversættes som 'Nord' og 'gogs' som 'Nordboere'.

Er GitLab selv vært?

Okay - GitLab er ikke rigtig din egen selvhostede GitHub. ... Det er pakket, og det gør næsten alt, hvad Github gør. Bedst af alt får du ubegrænsede private repos med det (eller teknisk set så mange som din server kan klare).

Hvor kan jeg være vært for et Git-arkiv?

6 steder at være vært for dit git-arkiv

Kan jeg køre min egen GitHub?

Desværre, mens GitHub er verdens største kodehostingstjeneste; dens egen software er ikke tilgængelig for andre at bruge. Det er ikke open source, så du kan ikke få fat i kildekoden og kompilere din egen GitHub. I modsætning til WordPress eller Drupal kan du ikke downloade GitHub og køre det på dine egne servere.

Hvor er Githubs-servere?

Hovedservere er i USA baseret på mine observationer. git pull fra San Francisco-baserede servere er lynhurtig, mens australske servere er betydeligt mærkbart langsommere. Muligvis også nogle yderligere regionale knudepunkter. Github bruger Git, som kan ses som et objekt datalagring.

Er Gog et dårligt ord?

Gog of Magog, en figur nævnt i den hebraiske bibel i Ezekiel 38 og 39, og som mange identificerer med Satan. ... (historisk) Erstatning for ordet Gud, når man sværger og danner vulgære hakede eder med oprindelse i det 14. århundrede: ved Gogs sår, Gogs brød...

Hvad betyder Gog i teksten?

Hvad står GOG for?

Rang abbr.Betyder
GOGGuardians of the Galaxy
GOGGuds nåde
GOGGrumpy Old Git
GOGPige på pige

Hvad betyder Gog Gog?

Gog og Magog, i den hebraiske bibel, henholdsvis den profeterede angriber af Israel og det land, hvorfra han kommer; eller i de kristne skrifter (Det nye testamente) onde kræfter modstandere af Guds folk. ...

Ejes GitLab af Microsoft?

GitLab, en open source-samarbejdstjeneste for udviklere, vinker farvel til Microsoft Azure og flytter til Google Cloud Platform efter Microsofts aftale om at erhverve GitHub, GitLabs konkurrent.

Er GitLab gratis software?

GitLab er også fri software: dens Expat-licens (ofte betegnet tvetydigt som "MIT-licensen") tillader alle de samme friheder, der tildeles under GNU GPL.

Er GitLab bedre end GitHub?

Den største forskel mellem GitHub og GitLab er den platform, hver filosofi præsenterer. GitHub har højere tilgængelighed og er mere fokuseret på infrastrukturydelse, mens GitLab er mere fokuseret på at tilbyde et funktionsbaseret system med en centraliseret, integreret platform til webudviklere.

Sådan ændres Apache-standardside med htaccess
Hvordan ændrer jeg standardsiden i Apache? Hvor er standard Apache-startsiden? Hvordan ændrer jeg standardindeksets HTML-side? Hvordan indstiller jeg ...
Sådan installeres og konfigureres Apache httpd på Fedora Linux
Metode 2. Installation fra Fedora Repository Åbn en terminal (ctrl + alt + f2) med root-bruger eller i det mindste med superbrugerrettigheder. Brug nu...
Sådan installeres PHP 7.2, Apache 2.4, MySQL 5.6 på CentOS / RHEL 7.5
Sådan installeres PHP 7.2, Apache 2.4, MySQL 5.6 på CentOS / RHEL 7.5 & 6.9 Trin 1 - Opsæt Yum Repository. ... Trin 2 - Installer PHP 7.2. ... Tri...