Oversætte

Hvordan bruger jeg Google Translate-udvidelse?

Hvordan bruger jeg Google Translate-udvidelse?

Vælg blot teksten, og klik enten på ikonet Oversæt, eller højreklik på den valgte tekst, og vælg “Google Oversæt.”Hvis du klikker på knappen Oversæt i øverste højre hjørne af Chrome, vil oversættelsen oversætte hele siden.

  1. Hvordan oversætter jeg en sideudvidelse?
  2. Hvordan downloader jeg Google Translate-udvidelsen?
  3. Hvordan oversætter jeg en Chrome-udvidelse?
  4. Hvordan bruger jeg Google Translate på min computer?
  5. Hvordan får jeg Google Translate på min værktøjslinje?
  6. Er der en Google Translate-udvidelse?
  7. Er Google Translate nøjagtig?
  8. Kan du downloade Google Translate?
  9. Hvorfor er Google Translate stadig så dårlig?
  10. Hvordan tilføjer jeg sprog til min Google Translate?
  11. Hvorfor er min Amazon-side på spansk?
  12. Hvordan får jeg Youtube til automatisk at oversætte?

Hvordan oversætter jeg en sideudvidelse?

Fremhæv eller højreklik på et tekstafsnit, og klik på ikonet Oversæt ved siden af ​​det for at oversætte det til dit sprog. Eller hvis du vil oversætte hele den side, du besøger, skal du klikke på ikonet for oversættelse på browserens værktøjslinje. Få flere oplysninger om Google Translate på https: // support.google.com / oversæt.

Hvordan downloader jeg Google Translate-udvidelsen?

Besøg Chrome Store med din pc. Søg efter Google Translate. Download udvidelsen. Find Google Translate fra resultaterne, og klik på TILFØJ TIL KROM.

Hvordan oversætter jeg en Chrome-udvidelse?

Hvis du ikke finder Oversæt nederst på en side, kan du anmode om en oversættelse.

  1. Åbn Chrome-appen på din Android-telefon eller -tablet .
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Oversæt...

Hvordan bruger jeg Google Translate på min computer?

Fremhæv blot et afsnit med tekst, højreklik og vælg oversætningsindstillingen. Hvis du vil oversætte hele siden, skal du blot trykke på oversætningsikonet på værktøjslinjen for at vende hele siden til det ønskede sprog.

Hvordan får jeg Google Translate på min værktøjslinje?

Fremhæv eller højreklik på et tekstafsnit, og klik på ikonet Oversæt ved siden af ​​det for at oversætte det til dit sprog. Eller hvis du vil oversætte hele den side, du besøger, skal du klikke på ikonet for oversættelse på browserens værktøjslinje. Få flere oplysninger om Google Translate på https: // support.google.com / oversæt.

Er der en Google Translate-udvidelse?

Google Translate Chrome-udvidelsen er tilgængelig nu i Chrome Webshop.

Er Google Translate nøjagtig?

Svaret på hvor nøjagtigt Google oversætter er 85% ifølge en undersøgelse foretaget af Google i 2017. Google Translate er en brugervenlig software, der giver dig mulighed for at interagere hurtigt og lære fremmedsprog.

Kan du downloade Google Translate?

Trin 1: Download Google Translate-appen

For at komme i gang skal du downloade Google Translate-appen til Android. Bemærk: For at oversætte billeder med dit kamera på alle understøttede sprog skal din enhed have et autofokuskamera og en dual-core CPU med ARMv7. For tekniske detaljer, se producentens instruktioner.

Hvorfor er Google Translate stadig så dårlig?

Google translate er dårligt, fordi det ikke tager højde for kontekst, når man tilbyder oversættelse, og er ude af stand til at forstå idiomatiske udtryk og nogle frasal verb. Det tager i det mindste hele sætningen i betragtning, og det oversætter lejlighedsvis ordsprog og almindelige sætninger korrekt.

Hvordan tilføjer jeg sprog til min Google Translate?

Opdater eller fjern sprog

  1. Sørg for, at du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn Translate-appen .
  3. Tryk på Menu. Offline oversættelse.
  4. Du får vist en liste over tilgængelige sprog. For at opgradere et sprog til en sprogpakke af højere kvalitet: Tryk på Opgrader ud for sproget.

Hvorfor er min Amazon-side på spansk?

Du kan vælge dit foretrukne sprog på nogle Amazon-websteder. ... Gå til sprogindstillinger. Vælg dit foretrukne sprog. Gem dine ændringer.

Hvordan får jeg Youtube til automatisk at oversætte?

Sådan oversætter du din video fra et fremmed sprog:

Klik på ikonet "Indstillinger", vælg "Undertekster / CC", og klik derefter på "Automatisk oversættelse.”En liste over sprog, du kan oversætte til, vises. Vælg “Engelsk.”Du ser, at underteksterne automatisk er oversat til engelsk.

Sådan installeres FFmpeg på Fedora 32/31/30
Der er to trin til installation af FFmpeg på Fedora. Trin 1 Konfigurer RPMfusion Yum Repository. FFmpeg-pakker er tilgængelige i RPMfusion-arkivet. .....
Sådan installeres og bruges FFmpeg på Ubuntu 20.04
Sådan installeres og bruges FFmpeg på Ubuntu 20.04 Forudsætninger. Du skal have shelladgang med sudo-privilegeret kontoadgang på din Ubuntu 20.04-syst...
Sådan installeres og bruges FFmpeg i CentOS 8?
Installer FFMpeg på CentOS 8 med YUM- eller DNF-forudsætninger. Kører CentOS 8. ... Trin 1 Installer EPEL-arkiv. ... Trin 2 Installer RPM Fusion repos...