Webmin

Sådan installeres Webmin på CentOS 8

Sådan installeres Webmin på CentOS 8

Den anbefalede metode til installation af Webmin på CentOS 8 er at aktivere Webmin-arkivet og installere Webmin-pakken ved hjælp af dnf-pakkehåndtering. Gem filen, og luk editoren. Webmin-tjenesten starter automatisk. Det er det!

  1. Hvordan kan jeg installere Webmin?
  2. Hvordan downloader jeg Webmin på CentOS 7?
  3. Hvordan får jeg adgang til konsollen i CentOS 8?
  4. Hvordan installerer jeg Webmin på FreePBX?
  5. Kræver Webmin Apache?
  6. Skal jeg bruge Webmin?
  7. Hvordan starter jeg Webmin?
  8. Er Webmin sikker?
  9. Hvad er Webmin i Linux?
  10. Hvordan aktiverer jeg internetkonsol?
  11. Hvordan kører du et cockpit?
  12. Hvordan får jeg adgang til cockpitkonsol?

Hvordan kan jeg installere Webmin?

I denne artikel ser vi på, hvordan du kan installere Webmin på Ubuntu 20.04 og Ubuntu 18.04, så du problemfrit kan styre dit system.

  1. Trin 1: Opdater pakkerne til system og installer krav. ...
  2. Trin 2: Importer Webmin Repository Key. ...
  3. Trin 3: Installer Webmin i Ubuntu. ...
  4. Trin 4: Åbn Webmin Port på Ubuntu Firewall.

Hvordan downloader jeg Webmin på CentOS 7?

Installation af Webmin på CentOS 7 er virkelig en nem opgave, bare følg nedenstående trin.

  1. Opdater dit system.
  2. Download og installer RPM-versionen af ​​Webmin.
  3. Installer Webmin ved hjælp af YUM-lageret.
  4. Start Webmin og aktiver det ved systemstart.
  5. Adgang til Webmin.

Hvordan får jeg adgang til konsollen i CentOS 8?

Få adgang til Cockpit Web Console på CentOS 8 Linux

Cockpit-webkonsollen er tilgængelig på URL'en [https: // (serverip eller værtsnavn): 9090 /]. Login-skærmen skal vises som vist ovenfor. Log ind med en lokal administratorbruger tilføjet under installationen eller root-brugerkontoen. Systemoversigtssiden skal vises næste.

Hvordan installerer jeg Webmin på FreePBX?

SÅDAN: Installer Webmin på FreePBX

  1. Opret Webmin repo-filen. Log ind på FreePBX via SSH som root og kør: nano -w / etc / yum.repos.d / webmin.repo. ...
  2. Installer GPG-nøglen. cd / usr / src wget http: // www.webmin.com / jcameron-nøgle.asc rpm --import jcameron-key.asc.
  3. Installer Webmin.

Kræver Webmin Apache?

Webmin leveres med en meget enkel webserver kaldet miniserv.pl, der er i stand til at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at Webmin kører. Det er dog ikke så hurtigt eller hukommelseseffektivt som en veludviklet server som Apache.

Skal jeg bruge Webmin?

Webmin er et godt værktøj til brug, når du først lærer at administrere en server, men det har sine begrænsninger. Webmin antager temmelig grundlæggende filkonfigurationsstyring, så hvis du har brug for at ændre en base conf-fil for at henvise til andre filer, håndterer webmin virkelig ikke det.

Hvordan starter jeg Webmin?

Genstart Virtualmin

  1. Opret forbindelse til din VPS-tjeneste via SSH. Du bliver nødt til at logge ind som rodbruger for at køre genstartskommandoen.
  2. Skriv kommandoen / etc / init på kommandolinjen. d / webmin stop og tryk Enter. ...
  3. Skriv kommandoen / etc / init på kommandolinjen. d / webmin start og tryk på Enter.

Er Webmin sikker?

Webmin er som standard ret usikker, medmindre du kører den over 443 med et certifikat. Dette beskytter ikke serveren mod kommandoinjektion og brute-tvang.

Hvad er Webmin i Linux?

Webmin er en webbaseret grænseflade til systemadministration til Linux / Unix. ... Med Webmin kan du konfigurere interne operativsystemer såsom brugere, service- eller konfigurationsfiler, diskkvoter, samt ændre og kontrollere open source-applikationer som Apache eller Tomcat, PHP, MySQL, DNS og fildeling.

Hvordan aktiverer jeg internetkonsol?

Indtast dit systembrugernavn og adgangskode på loginskærmen til webkonsollen. Hvis en brugerkonto har sudo-rettigheder, gør det det muligt at udføre administrative opgaver såsom installation af software, konfiguration af system eller konfiguration af SELinux i webkonsollen. 6.

Hvordan kører du et cockpit?

For at få adgang til Cockpit skal du pege webbrowseren til din computer eller server-IP på porten 9090: https: // Computer IP: 9090 . Cockpit-styringsgrænsefladen bruger valgbare blokke til hver konfigurationskategori. Flere servere kan administreres fra en enkelt Cockpit-forekomst. For at gøre det skal du klikke på Dashboard i venstre rude.

Hvordan får jeg adgang til cockpitkonsol?

Adgang til Cockpit Web Console:

Når du besøger Cockpit-webkonsolens URL, vil du se Cockpit-login-siden, som du kan se på skærmbilledet nedenfor. Skriv nu root som brugernavn og rodadgangskode som adgangskode. Marker også afkrydsningsfeltet Genbrug min adgangskode til privilegerede opgaver. Klik nu på Log ind.

Installer og brug FFmpeg på Ubuntu 20.04
Sådan installeres og bruges FFmpeg på Ubuntu 20.04 Forudsætninger. Du skal have shelladgang med sudo-privilegeret kontoadgang på din Ubuntu 20.04-syst...
Sådan ændres Apache-standardside med htaccess
Hvordan ændrer jeg standardsiden i Apache? Hvor er standard Apache-startsiden? Hvordan ændrer jeg standardindeksets HTML-side? Hvordan indstiller jeg ...
Sådan konfigureres Apache-websideautentificering på Ubuntu / Debian
Hvordan aktiverer jeg godkendelse i Apache? Hvad er den foretrukne måde at godkende Apache på? Hvordan beskytter jeg en Apache-side med adgangskode? H...