Tutanota

Secure Email Service Tutanota ser F-Droid frigivelse

Secure Email Service Tutanota ser F-Droid frigivelse
  1. Er Tutanota-e-mail-sikker?
  2. Er Tutanota sikkert?
  3. Hvad bruges Tutanota til?
  4. Hvordan sender jeg krypteret e-mail til Tutanota?
  5. Hvad er den sikreste e-mail-konto at have?
  6. Er Tutanota blevet hacket?
  7. Kan Tutanota spores?
  8. Hvilket er bedre Tutanota eller ProtonMail?
  9. Kan politiet spore anonyme e-mails?
  10. Er Tutanota gratis?
  11. Hvordan får jeg min Tutanota-gendannelseskode?
  12. Hvad er den sikreste gratis e-mailudbyder 2019?

Er Tutanota-e-mail-sikker?

Tutanota er en gratis, sikker e-mail-udbyder med base i Tyskland. Navnet stammer fra de latinske ord "Tuta" og "Nota", der oversættes til "sikker note.”Med imponerende end-to-end-kryptering, U2F og SHA256-adgangskodehash, hævder Tutanota at være verdens mest sikre og private postkasse.

Er Tutanota sikkert?

Endelig dom. Tutanota tilbyder uden tvivl det bedste sikre private e-mail-produkt på markedet. Det har end-to-end e-mail med nul-viden, der går længere end de fleste konkurrenter for at sikre dine data. Hjemmesiden, Android og iOS-brugergrænseflader er nemme at bruge, og du kan endda sende krypterede e-mails til ikke-Tutanota-brugere.

Hvad bruges Tutanota til?

Tutanota krypterer alle data, der er gemt i din postkasse (kontakter, e-mails, e-mail-signatur, indbakke regler, faktura data, betalingsmetode, certifikat og private nøgler til dine egne domæner). Når du sender en e-mail, krypterer Tutanota automatisk emne, indhold og vedhæftede filer.

Hvordan sender jeg krypteret e-mail til Tutanota?

Sådan krypteres en e-mail uden for Tutanota

  1. Tilmeld dig Tutanota.
  2. Skriv en e-mail til din ven, og angiv en adgangskode lige under hans e-mail-adresse.
  3. Del adgangskoden med din ven via en sikker kanal (f.eks.g. personligt via signal).

Hvad er den sikreste e-mail-konto at have?

Top 10 sikre e-mail-tjenester - vores kuraterede liste

Er Tutanota blevet hacket?

Har nogen hacket Tutanota? Nej, angriberne hackede aldrig Tutanota-serverne eller fik adgang til data gemt på vores servere.

Kan Tutanota spores?

Vi sporer dig ikke. Vi sender ikke målrettede reklamer til din postkasse. Som standard logger Tutanota ikke IP-adresser, når du logger ind, eller når du sender en e-mail. Ved registrering behøver du ikke give nogen personlige data (f.eks.g. intet telefonnummer er påkrævet), selv når du tilmelder dig via Tor.

Hvilket er bedre Tutanota eller ProtonMail?

Begge tilbyder end-to-end-kryptering, at selv de ikke har nøglerne til at dekryptere. Tutanota krypterer flere rum inden for sit økosystem, men vi giver ProtonMail en lille fordel. ProtonMail har et restriktivt spamfilter, fuldstændig anonymitet og RSA 256-bit kryptering sammenlignet med Tutanotas 128-bit protokol.

Kan politiet spore anonyme e-mails?

De har ikke meget evne til at spore en e-mail-adresse alene. De kan udføre noget virtuelt benarbejde på det, men for det meste vil de se efter sandsynlig årsag til at få en kendelse, og bare få den eller de involverede ISP (er) til at afsløre, hvilken information de har, og gå derfra.

Er Tutanota gratis?

Tutanota tilbyder en gratis basisversion, fordi vi mener, at alle fortjener at beskytte deres e-mails mod nysgerrige øjne. Da vi ikke høster dine data eller sender målrettede reklamer, kører vi Tutanota som en open source freemium-tjeneste.

Hvordan får jeg min Tutanota-gendannelseskode?

Du kan slå gendannelseskoden op når som helst i din Tutanota-postkasse - men kun når du indtaster din adgangskode. Dette sørger for, at ingen, der får adgang til en logget session i din Tutanota-postkasse, kan slå din gendannelseskode op og nulstille din konto.

Hvad er den sikreste gratis e-mailudbyder 2019?

Lad os nu se på syv af de mest sikre e-mail-tjenester og se, hvordan de stabler op.

Installer og brug FFmpeg på Ubuntu 20.04
Sådan installeres og bruges FFmpeg på Ubuntu 20.04 Forudsætninger. Du skal have shelladgang med sudo-privilegeret kontoadgang på din Ubuntu 20.04-syst...
Sådan installeres FFmpeg på CentOS / RHEL 7/6
Sådan installeres FFmpeg på CentOS / RHEL 7/6/5 Linux-systemer Trin 1 Opdatering af din CentOS / RHEL “Valgfri” Selvom dette er et valgfrit trin, er d...
Fix mkvirtualenv-kommandoen blev ikke fundet på Ubuntu
Sørg for, at du er logget ind som root-bruger eller standardbruger med sudo-privilegier. Opdater listen over systempakker. Installer derefter Python b...