Kubernetes

Top Minimal Container-operativsystemer til kørsel af Kubernetes

Top Minimal Container-operativsystemer til kørsel af Kubernetes

Konklusion

  1. Hvilket operativsystem skal jeg køre Kubernetes på?
  2. Hvad er den bedste Kubernetes-platform?
  3. Hvilken Linux er bedst for Kubernetes?
  4. Kan containere køre på ethvert operativsystem?
  5. Er kun Kubernetes Linux?
  6. Kan du køre Windows på Kubernetes?
  7. Hvem støtter Kubernetes?
  8. Hvad er rancher vs Kubernetes?
  9. Hvad er Kubernetes vanille?
  10. Hvor kan jeg køre Kubernetes?
  11. Hvad er den smag og version af operativsystemet, som Kubernetes-noder kører på?
  12. Hvad er k3OS?

Hvilket operativsystem skal jeg køre Kubernetes på?

Her går vores kandidater hurtigt:

Hvad er den bedste Kubernetes-platform?

Google Kubernetes Engine (GKE)

Da K8s i sig selv blev oprettet af Google-ingeniører til intern containerorkestrering, betragtes GKE som en af ​​de mest avancerede Kubernetes-platforme til rådighed. Den er designet til brug i Google Cloud og kan også implementeres i hybridmiljøer og lokalt.

Hvilken Linux er bedst for Kubernetes?

Talos er bygget specielt til Kubernetes. Det er omtrent så strippet ned, som du kan få. Debian / Ubuntu måske CentO'er og nogle typer containeroptimeret Linux. Kan ikke gå galt med Ubuntu som udgangspunkt.

Kan containere køre på ethvert operativsystem?

Nej, Docker-containere kan ikke køre på alle operativsystemer direkte, og der er grunde bag det. Lad mig forklare i detaljer, hvorfor Docker-containere ikke kører på alle operativsystemer. Docker-container-motor blev drevet af Linux-containerbiblioteket (LXC) under de første udgivelser.

Er kun Kubernetes Linux?

Bemærk: Kubernetes kontrolplan, inklusive masterkomponenterne, kører fortsat på Linux. Der er ingen planer om at have en Windows-kun Kubernetes-klynge.

Kan du køre Windows på Kubernetes?

Kubernetes kan køre Windows- og Linux-containere.

Du kan dog kun køre Windows-containere på Windows-noder og Linux-containere på Linux-noder. Og der er en yderligere begrænsning: Kubernetes kontrolplan kan kun køre på en Linux-node.

Hvem støtter Kubernetes?

10 Kubernetes distributioner, der fører containerrevolutionen

Hvad er rancher vs Kubernetes?

Kubernetes indeholder kraftfuld funktionalitet til orkestrering af applikationer og garanti for tilgængelighed af tjenester. Rancher tilføjer et komplet brugergrænseflade og styring af arbejdsbelastning til Kubernetes, der forenkler vedtagelsen og integrerer CI / CD samt vigtige open source-projekter som Prometheus, Grafana og Fluentd.

Hvad er Kubernetes vanille?

Vanilstakken kan defineres som en Kubernetes-klynge, der leveres med mange open source-komponenter. Blandt de forskellige løsninger, der leveres ud af kassen, er: Rook til at administrere distribueret lager (filsystem, blok, objekt) OpenStack tilbyder infrastruktur som en tjeneste (IaaS)

Hvor kan jeg køre Kubernetes?

Der er to hovedmåder til at bruge Kubernetes på AWS, køre det selv på Amazon EC2 virtuelle maskinforekomster eller bruge Amazon EKS-tjenesten. Du kan lære mere om at køre Kubernetes selv på EC2 i vores Github-workshop.

Hvad er den smag og version af operativsystemet, som Kubernetes-noder kører på?

Brug af Kubernetes til udvikling

MicroK8s er en letvægts Kubernetes i produktionskvalitet, der implementerer en enkeltknudeklynge med en enkeltinstallationskommando. Det er et CNCF-certificeret Linux-snap, der kører alle Kubernetes-tjenester indbygget på Ubuntu eller ethvert operativsystem, der understøtter snaps, Windows og macOS.

Hvad er k3OS?

k3OS er en Linux-distribution designet til at fjerne så meget OS-vedligeholdelse som muligt i en Kubernetes-klynge. Det er specielt designet til kun at have det, der er nødvendigt for at køre k3s. Derudover er operativsystemet designet til at blive administreret af kubectl, når en klynge er bootstrapped.

Sådan installeres og konfigureres Apache på Ubuntu 18.04 LTS
Sådan installeres Apache på Ubuntu Trin 1 Installer Apache. For at installere Apache-pakken på Ubuntu skal du bruge kommandoen sudo apt-get install ap...
Sådan installeres Apache på Ubuntu 18.04
Sådan installeres Apache på Ubuntu Trin 1 Installer Apache. For at installere Apache-pakken på Ubuntu skal du bruge kommandoen sudo apt-get install ap...
Sådan opsættes Apache som omvendt proxy til Tomcat Server
Sådan konfigureres Apache som omvendt proxy til Tomcat Server Aktiver Mod Proxy Apache-modul. Som standard er dette modul aktiveret i Apache for bruge...