Sag

MySQL-sagsfølsom søgning med LIKE

MySQL-sagsfølsom søgning med LIKE

LIKE-sætningen bruges til at søge poster med delvise strenge i MySQL. Forespørgslen med LIKE matcher som standard store og små bogstaver. Betydningsforespørgsel matcher begge poster med små og store bogstaver.

  1. Er som forespørgsel mellem store og små bogstaver?
  2. Er MySQL-søgning store og små bogstaver?
  3. Hvordan matcher jeg store og små bogstaver i MySQL?
  4. Er SQL LIKE klausul store og små bogstaver?
  5. Hvordan ignorerer du store og små bogstaver i SQL-forespørgsel?
  6. Hvordan kan jeg bruge som uden store og små bogstaver??
  7. Hvorfor er MySQL ikke store og små bogstaver?
  8. Hvordan laver jeg en sagsfølsom søgning i SQL?
  9. Er MySQL primærnøglesagssensitiv?
  10. Er enum store og små bogstaver MySQL?
  11. Hvordan stopper jeg store og små bogstaver i MySQL?
  12. Er MySQL-tabelnavn store og små bogstaver?

Er som forespørgsel mellem store og små bogstaver?

LIKE udfører store og små bogstaver, hvis sorteringen for udtrykket og mønsteret ikke er store og små. For store og små bogstaver skal du erklære et argument for at bruge en binær sortering ved hjælp af COLLATE eller tvinge en af ​​dem til en BINÆR streng ved hjælp af CAST .

Er MySQL-søgning store og små bogstaver?

Stringfunktionerne i MySQL er altid store og små bogstaver, så du kan bruge en af ​​funktionerne LOCATE, POSITION eller INSTR . ... CHAR, VARCHAR og alle varianter af TEXT-felter sammenligner ikke store og små bogstaver. b. CHAR BINARY, VARCHAR BINARY og alle varianter af BLOB-felter sammenligner ikke store og små bogstaver.

Hvordan matcher jeg store og små bogstaver i MySQL?

Når du søger efter delstrenge i MySQL med LIKE, vil du matche store og små bogstaver som standard. Hvis du vil matche store og små bogstaver, kan du caste værdien som binær og derefter foretage en byte-for-byte-sammenligning vs. en karakter-for-karakter-sammenligning. Det eneste du skal tilføje til din forespørgsel er BINÆR .

Er SQL LIKE klausul store og små bogstaver?

Det er ikke operatøren, der er store og små bogstaver, det er selve kolonnen. Når en SQL Server-installation udføres, vælges en standard sortering til forekomsten. ... En sortering som sql_latin1_general_cp1_ci_as dikterer, hvordan kolonnens indhold skal behandles.

Hvordan ignorerer du store og små bogstaver i SQL-forespørgsel?

Sagfølsom SQL SELECT: Brug øvre eller nedre funktioner

vælg * blandt brugere, hvor lower (first_name) = 'fred'; Som du kan se, er mønsteret at gøre det felt, du søger, til store eller små bogstaver, og derefter gøre din søgestreng også med store eller små bogstaver for at matche den SQL-funktion, du har brugt.

Hvordan kan jeg bruge som uden store og små bogstaver??

Hvis du går i Oracle, kan lide at arbejde som store og små bogstaver, så hvis du skriver som '% elm%', vil det kun gå til dette og ignorere store bogstaver.. Du skal konfigurere korrekt kodning og sortering af dine tabeller. Tabelkodning skal afspejle den aktuelle datakodning.

Hvorfor er MySQL ikke store og små bogstaver?

Hvis du ikke bruger standardkollationen, og du bruger en ikke-binær streng, afgøres store og små bogstaver af den valgte sortering. Kilde: https: // dev.mysql.com / doc / refman / 8.0 / da / store og små bogstaver.html. ... Dette skyldes, at tabeller er repræsenteret af filer, der er store og små bogstaver i Linux.

Hvordan laver jeg en sagsfølsom søgning i SQL?

det vil returnere os alle kolonner. Årsag, alle kolonner indeholder samme data, og søgning efter poster er ikke mellem store og små bogstaver. For at hente store og små bogstaver skal du ændre sorteringen af ​​den kolonne.

Er MySQL primær nøglebogstavsfølsom?

MySQL-standardforespørgslen er ikke bogstavfølsom, og den primære nøgle er ikke store og små bogstaver. Hvis du har brug for at skelne, skal du bruge det, når du bygger bordet.

Er enum store og små bogstaver MySQL?

Kolonnerne ENUM og SET er ikke store og små bogstaver. Da de desuden er gemt internt som tal, kan du ikke erklære dem store og små bogstaver i tabeldefinitionen ved at tilføje det BINÆRE nøgleord.

Hvordan stopper jeg store og små bogstaver i MySQL?

En anden måde til case-ufølsom matchning er at bruge en anden "sortering". Standardopsamlinger, der bruges af SQL Server og MySQL, skelner ikke mellem store og små bogstaver - de er som standard ikke store og små bogstaver. Logikken i denne forespørgsel er helt rimelig, men eksekveringsplanen er ikke: DB2.

Er MySQL-tabelnavn store og små bogstaver?

Tabelnavne er gemt med små bogstaver på disken, og sammenligninger af navne er ikke store og små bogstaver. MySQL konverterer alle tabelnavne til små bogstaver ved opbevaring og opslag. Denne adfærd gælder også for databasenavne og tabelaliaser.

Sådan installeres FFmpeg på Ubuntu 20.04?
Hvordan downloader jeg FFmpeg på Ubuntu? Hvor er FFmpeg installeret i Ubuntu? Hvordan bygger jeg FFmpeg i Ubuntu? Hvordan installerer jeg Ffprobe på U...
Sådan oprettes Apache virtuelle værter på CentOS 7
Sådan konfigureres Apache virtuelle værter på CentOS 7 Trin 1 Konfigurer Apache. Apache vil blive konfigureret til at være vært for flere steder ude a...
Konfiguration af Apache-fejl og adgangslogfiler
Hvad er Apache-fejllog? Hvordan finder jeg Apache-fejlloggen? Hvordan ændrer jeg Apache-adgangslogformatet? Hvordan aktiverer jeg Apache-logfiler? Kan...