Sag

Arbejde med CASE-switche i Bash Shell Scripting

Arbejde med CASE-switche i Bash Shell Scripting

I bash shell sagsudtalelser startes med nøgleordssag og ender med esac. I ovenstående syntaks vil $ VARIABLE være den værdi, der matches med mønstre, og den matchende mønsterkodeblok udføres. Al programkoden skal afsluttes med ;; .

  1. Hvordan skriver du en switch case i Shell?
  2. Hvordan fungerer sagen i bash?
  3. Hvordan skifter jeg til et bash-script?
  4. Hvilken konstruktion bruges til switch-sætning i shell-script?
  5. Hvad betyder Esac?
  6. Hvilken kommando bruges til at bryde sagsblokkene?
  7. Hvad er case command in bash?
  8. Hvad er exit in bash?
  9. Hvad der læses i bash?
  10. Hvad er et andet navn til et bash shell-script?
  11. Hvad er skift i bash?
  12. Hvordan afslutter jeg et bash-script?

Hvordan skriver du en switch case i Shell?

Sags grundlæggende syntaks... esac-erklæring er at give et udtryk til evaluering og at udføre flere forskellige udsagn baseret på værdien af ​​udtrykket. Tolken kontrollerer hvert tilfælde mod værdien af ​​udtrykket, indtil der findes et match. Hvis intet stemmer overens, bruges en standardbetingelse.

Hvordan fungerer sagen i bash?

Bash shell case-erklæring ligner switch-erklæring i C. Det kan bruges til at teste enkle værdier som heltal og tegn. Sagsangivelse er ikke en sløjfe, den udfører ikke en blok kode i antal gange. I stedet kontrollerer bash shell tilstanden og styrer programmets flow.

Hvordan skifter jeg til et bash-script?

Bash-sagserklæringen har et lignende koncept med Javascript eller C switch-erklæringen. Den største forskel er, at i modsætning til C-switch-erklæringen fortsætter Bash-sagsudtalelsen ikke med at søge efter et mønstermatch, når det har fundet en og udført udsagn, der er knyttet til dette mønster.

Hvilken konstruktion bruges til switch-sætning i shell-script?

I shell-scripting skiftesag er repræsenteret ved hjælp af nøgleord, case og esac, som vil udføre forgrening og kontrol på flere niveauer på en bedre måde end flere hvis-ellers-forhold. ... Så vi bruger en switch case-betinget erklæring, når vi ønsker at udføre forskellige operationer på resultatet af et enkelt udtryk.

Hvad betyder Esac?

ESAC

AkronymDefinition
ESACElektronisk støddæmperkontrol
ESACEuropean Study Abroad Center
ESACSikring af stabilitet gennem handling i vores samfund (Boston, MA, USA)
ESACConsortium for energisystemanalyse (USA)

Hvilken kommando bruges til at bryde sagsblokkene?

break-kommando bruges til at afslutte udførelsen af ​​for loop, mens loop og indtil loop. Det kan også tage en parameter i.e.[N]. Her er n antallet af indlejrede sløjfer, der skal brydes.

Hvad er case command in bash?

Bash-sagskommando bruges til at tage ordentlig handling ved at sammenligne data som om-sætning. Det fungerer som en switch-case-erklæring fra andre standardprogrammeringssprog. Denne kommando starter med 'sag' -erklæring og lukkes med 'esac' -erklæring.

Hvad er exit in bash?

Bash giver en kommando til at afslutte et script, hvis der opstår fejl, exit-kommandoen. Argumentet N (exit-status) kan overføres til exit-kommandoen for at indikere, om et script udføres med succes (N = 0) eller uden held (N != 0). Hvis N udelades, tager exit-kommandoen exit-status for den sidst udførte kommando.

Hvad der læses i bash?

Hvad der læses? Læs er en bash indbygget kommando, der læser indholdet af en linje ind i en variabel. Det giver mulighed for ordopdeling, der er bundet til den specielle skalvariabel IFS. Det bruges primært til at fange brugerinput, men kan bruges til at implementere funktioner, der tager input fra standardinput.

Hvad er et andet navn til et bash shell-script?

Bash (AKA Bourne Again Shell) er en type tolk, der behandler shell-kommandoer. En shell-tolk tager kommandoer i almindeligt tekstformat og kalder Operativsystemtjenester for at gøre noget.

Hvad er skift i bash?

Skift er en indbygget kommando i bash, som efter at være udført, skifter / flytter kommandolinjeargumenterne til en position tilbage. Det første argument går tabt efter brug af shift-kommandoen. Denne kommando tager kun et heltal som argument.

Hvordan afslutter jeg et bash-script?

Brug afslutningskommandoen for at afslutte et shell-script og indstille dets exitstatus. Giv exit den exitstatus, som dit script skal have. Hvis den ikke har nogen eksplicit status, afsluttes den med status for den sidste kommandokørsel.

Sådan installeres OCS Inventory Server på CentOS 8
Sådan installeres OCS Inventory Asset Management Software CentOS 8 Forudsætninger. Kom godt i gang. Installer Apache, MariaDB og PHP. Konfigurer Maria...
Installer Multimedia Codecs Ubuntu 20.04 LTS
Hvordan aktiverer jeg videofiler i Ubuntu 20.04 LTS? Hvordan aktiverer jeg videofiler i Ubuntu 18.04 LTS? Hvordan installerer jeg medie-plugins i Linu...
Sådan installeres Bash 5.0 på CentOS 7
Installer Bash 5.0 på CentOS 7 Trin 1 Opdater system. Opdater din CentOS 7-maskine. sudo yum -y opdatering. ... Trin 2 Installer udviklingsværktøjer p...